Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Όταν μας περνάν για ηλίθιους τότε λένε...


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ: ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΜΕ BOLD ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΦΡΑΣΗ! "ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ" ΛΕΕΙ!

Υπουργός Εσωτερικών για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων

E-mailΕκτύπωσηPDF
alt
Ρεπορτάζ:esos.gr
Ο υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  Γ. Ν. Ραγκούσης, μετά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του Δ.Ν.Τ, της Ε.Κ.Τ. δήλωσε στους δημοσιογράφους:


ΕΡΩΤΗΣΗ: Σας ζήτησαν . οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ., της Ε.Κ.Τ και της Ε.Ε. κάτι πιο συγκεκριμένο, πχ. γράφτηκε αυτές τις ημέρες ότι θα ζητηθούν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.


ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο πλαίσιο των αυτών θεσμικών αλλαγών, εμείς υλοποιούμε το πρόγραμμά μας, υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας όπως αυτές είχαν τεθεί υπόψιν του ελληνικού λαού και προεκλογικά.

Αυτές ακριβώς οι αλλαγές είναι που ήδη μέσα στα νομοθετήματα που έχει ψηφίσει το ελληνικό Κοινοβούλιο ενσωματώνουν όλη μας την πολιτική και όλους τους στόχους. Προεξάρχουσα περίπτωση η περίπτωση του Καλλικράτη, όπου ενσωματώνονται όλες οι προτεραιότητες και οι επιλογές μας. Τίποτα πέραν από αυτά τα οποία ήδη δρομολογούμε και υλοποιούμε δεν τέθηκε και τα οποία φέρνουν τα αποτελέσματα που σας προανέφερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: