Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Αφιερωμένο στην ΕΛΜΕ Λήμνου 2008-2009 και στις "συνιστώσες"

Να 'γειάσει το στόμα σου κ. Καζαντζίδη!

Από το ιστολόγιο "Τα χάλια"

Επειδή ανατρίχιασα με τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του δικηγόρου Σωτήριου Καλαμίτση σχετικά με το θεάρεστο και σοβαρότατον έργο που προσφέρουν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στην Ελλάδα, απαντώ με άρθρο που είχε δημοσιευτεί το 2009 στο Μή Κυβερνητικό αυτό μπλόγκ:

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο.
«ΕΝΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Αξιότιμε Πρόεδρε Σόρος

Τολμώ σήμερα, έπειτα από τόση δουλειά είκοσι και πλέον ετών σε αυτή την χώρα των στενοκέφαλων Ελλήνων, να σας μεταφέρω με μεγάλη χαρά, ότι οι προσπάθειες για την επίτευξη του στόχου μας, βρίσκονται πλέον σε καλό δρόμο!
Δεν υπάρχει τη στιγμή αυτή κάτι το ανησυχητικό για εμάς και τους φίλους μας στην Ελλάδα.
Τελικά πρόεδρε είχατε απόλυτο δίκιο!
Μετατρέψαμε τις απλές ‘οργανώσεις’ μας και τους λίγους πράκτορές μας, σε αυτή τη μαγική έμπνευση που είχατε, τις Μ.Κ.Ο.
Αυτές τις φοβερές οργανώσεις Πολιτών!
Έτσι ήρθαμε σε επαφή με ανθρώπους αριστερούς – που μας έβριζαν κάποτε σκληρά- ανταλλάξαμε ιδέες για την παγκοσμιοποίηση και με την βοήθεια των πλούσιων ταμείων μας τους πείσαμε να αποκηρύξουν τις παλιές ιδέες τους και να αγκαλιάσουν τις δικές μας.
Τώρα πλέον πιστεύουν πως άλλαξε ο κόσμος. Χλευάζουν το μαρξισμό. Λατρεύουν την παγκοσμιοποίηση.
Οι μόνοι που αντιστέκονται είναι κάποιοι γραφικοί, «πατριώτες» τους λένε και βρίσκονται δυστυχώς σ’ όλα τα κόμματα.
Όμως μην ανησυχείτε. Έχουμε δασκαλέψει τους καινούριους αριστερούς μας φίλους, να τους κολλάνε ταμπέλες, «εθνικιστές» και «ρατσιστές» τους βαφτίζουν, κι άντε να βγάλουν τη ρετσινιά από πάνω τους.
Έτσι ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκει ο στόχος, στη συνείδηση του λαού ταυτίζεται με την ακροδεξιά.
Σ’ αυτό βέβαια έχουμε την αμέριστη στήριξη των Μ.Μ.Π (Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης) .
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι αριστεροί που αντιστέκονται. Τέτοιος είναι –τον θυμάσαι ντε- ο Μίκης Θεοδωράκης. Εκείνη η μουσική του δυστυχώς δεν σβήνει ποτέ. Όλο θυμίζει ελληνικότητα και πολιτισμό αιώνων. Παρά τις προσπάθειές μας, τον λατρεύουν ακόμη.
Που θα πάει όμως, με τον καιρό θα δείτε κύριε πρόεδρε, με τις φιλότιμες προσπάθειές μας, θα τον πουν και αυτόν «εθνικιστή».
Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι οι καλύτεροι συνεργάτες μας είναι οι μεγαλοκαθηγητές και οι μεγαλοδημοσιογράφοι. Έχουν αναλάβει εργολαβικά να πείσουν τους Έλληνες ότι δεν δικαιούνται να έχουν μνήμη και ιστορία, ότι βρέθηκαν σ΄ αυτό τον τόπο ουρανοκατέβατοι. Όπως εκείνος ο MEGAλος δημοσιογράφος, που, περνούσε γενεές δεκατέσσερις όσους διαμαρτύρονταν ζητώντας να αποσυρθεί το βιβλίο ιστορίας που με τόσες προσπάθειες και εκβιασμούς κατορθώσαμε να επιβάλουμε, αν και ο ίδιος δεν το είχε διαβάσει καθόλου.  Α, μην ξεχάσω και τους καλούς μας ανθρώπους, τους τεχνικούς των διεθνών μας σχέσεων. Είδατε πώς κατέθεταν και οι 2 σημερινοί αρχηγοί (πρώτα ο Γιωργάκης και μετά ο Κωστάκης) στεφάνια στο μνημείο του Κεμάλ; Αυτό πολύ το χάρηκα. Ήταν σαν να κατέθεταν στεφάνι οι Εβραίοι στο μνημείο του Χίτλερ.
Υπάρχουν βέβαια και οι ανόητοι συνεργάτες μας του CDRSEE, που με τη βιασύνη και τον ερασιτεχνισμό τους δεν προώθησαν αποτελεσματικά τα βιβλία παραποίησης της ιστορίας των Βαλκανίων και παραλίγο να μας αναγκάσουν να βγούμε στο φως.
Θα σας παρακαλούσα στο σημείο αυτό, να τους συνετίσετε, γιατί στο ζήτημα της αποδόμησης της εθνικής συνείδησης των λαών, δεν λειτουργούν επαγγελματικά.
Θαυμάσια δουλειά κάνουμε τόσα χρόνια και στο θέμα της κουλτούρας των νέων Ελληνόπουλων.
Με έξυπνα εργαλεία, όπως: Φάστ φούντ, Γιουροβίζιον, κατάργηση των παρελάσεων, υποβάθμιση εθνικών εορτών και άλλα παρόμοια, προετοιμάζουμε τους μελλοντικούς ευάλωτους πελάτες μας.
Αγαπητέ πρόεδρε Σόρος.
Στο θέμα της αγροτικής τους παραγωγής κάναμε θαύματα: οι Έλληνες αγοράζουν πλέον λεμόνια Αργεντινής και Τουρκίας, πατάτες Αιγύπτου, ηλιέλαιο Ουκρανίας, πεπόνια Ισραήλ, καρπούζια Αφρικής, ρύζι Αμερικής και το ψωμί και το αλεύρι τους το κάνουν με σιτάρι Ουκρανικό!
Κάθε καλοκαίρι καίγονται τα δάση τους, καίγονται οι ελιές τους και θα συνεχίσουν να καίγονται με μεγαλύτερη ένταση.
Τις επιχειρήσεις τους στη βόρεια Ελλάδα τις μεταφέρουνε σιγά-σιγά στα Βαλκάνια
Τις μεγαλύτερες δημόσιες κερδοφόρες Ελληνικές επιχειρήσεις, τις αγοράζουν Γερμανοί, Γάλλοι, Άραβες, και άλλοι φίλοι μας.
Σημαντική επίσης ακίνητη ελληνική περιουσία περνάει σε χέρια δικών μας ανθρώπων.
Τα νησιά τα αγοράζουν σιγά, σιγά οι Βόρειοι Ευρωπαίοι.
Περιμένουμε τώρα με την άνοδο των επιτοκίων, να αρχίσουν οι τράπεζες να τους παίρνουν και τα ίδια τους τα σπίτια – κάτι που γίνεται ήδη αλλά σε μικρό ακόμα βαθμό- να τους πάρουν τα χωράφια και να αναγκαστούν να ζουν συνέχεια με δανεικά αυτοί και τα παιδιά τους!
Μετά θα αγοράσουμε αυτές τις τράπεζες.
Και θα τους ξαποστείλουμε ξανά μετανάστες στα εργοστάσια της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας.
Δεν ξέρω ποιος ανόητος αγαπητέ πρόεδρε, έγραψε εκείνο το απαράδεκτο άρθρο στους Financial Times και παραλίγο να μας φανερώσει!
Έτσι πιστεύω πως σε όχι πολύ χρόνο από σήμερα, θα έχουμε ξεμπερδέψει με αυτούς τους στενόμυαλους, που επιμένουν να πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν μικρό χώρο, έχουν όμως τεράστιο χρόνο, βάθος αιώνων.
Θα τους έχουμε πάρει αυτό το προνομιακό οικόπεδο με το υπέροχο κλίμα, το μοναδικό ήλιο και τη γαλάζια θάλασσα.
Έτσι ανενόχλητοι πλέον θα μπορούμε να κάνουμε τουρισμό και μπίζνες σε Ανατολή και Δύση, έχοντας για υπηρέτες τους λίγους ιθαγενείς που θα παραμείνουν.
Η Ελλάδα πρόεδρε μου, είναι μια ασφαλής χώρα.
Σας προσκαλούμε σε διακοπές φέτος το καλοκαίρι για να το διαπιστώσετε.
Ο σεμνός και ταπεινός σας υπηρέτης και πρόεδρος της Μ.Κ.Ο.

Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος

Υ.Γ.
Ελάτε για να δείτε επίσης την  υπερπαραγωγή του ΣΚΑΙ για την ελληνική επανάσταση του 1821. Εκπληκτική η δουλειά του κυρίου Βερέμη. Είναι και η μεγάλη μας φίλη η Εθνική Τράπεζα χορηγός!
Σας λέω πως έχουν γίνει φοβερά βήματα εκπολιτισμού της χώρας.
Ελάτε ξανά και ξανά και φέρτε μαζί  και τους άλλους φίλους μας!
Τους περιμένουμε μαζί με τους υπόλοιπους μετανάστες που σήμερα είμαστε στο 1/5 του πληθυσμού αυτής της χώρας!
Είδες πρόεδρε πόσα πράγματα καταφέραμε μέσα σε δυο μόλις χρόνια από την τελευταία μου αναφορά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: