Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

Προσβολή της νοημοσύνης μας Νο 2

Δηλαδή νομίζουν ότι θα μασήσουμε με το πανάρχαιο κόλπο του καλού και κακού μπάτσου;

Ο "καλός" πρωθυπουργικός αδελφός, μαλώνει τον κακό Υπουργό του μεγάλου του αδελφού-Πρωθυπουργού;

Δηλαδή μας λέει, "ηλίθιοι υπήκοοι του αδελφούλη μου δεν φταίει αυτός και μην  μαυρίσετε τη κυβέρνησή του στις εκλογές που έρχονται, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ, που κάνει του κεφαλιού του"!!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ, ΦΤΑΝΕΙ ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΧΑΧΟΛΟΙ. Αγαπητέ Παπαϊωάννου περίμενα καλύτερο σχόλιο. Το δημοσίευμα ήταν "λουκούμι" για την όψιμη αντιπολιτευτική σου διάθεση...

Ο Νίκος Παπανδρέου τραβά το αυτί του υπουργού της οικογένειας.

Ο Νίκος Παπανδρέου  έρχεται με την σειρά του να καλύψει το πασιφανές πια κενό ηγεσίας της χώρας.
Έτσι με όπλο το πτυχίο bachelors στα οικονομικά από το πανεπιστήμιο του Yale (1979),  το Masters στη Δημόσια Διοίκηση στο Woodrow Wilson School (1981), και  το ντοκτορά (Ph. D.) στα οικονομικά από το Princeton (1986) σχεδόν φυσιολογικά έρχεται να τραβήξει το αυτί του  υπουργού  οικονομικών της οικογένειας όπως προκύπτει από το παραπάνω πρωτοσέλιδο του Πρώτου θέματος.
Και φυσικά αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω…
===========
Γιωργάκη παιδί μου κάνε πέρα…