Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

159 "NAI" μέσα στη Βουλή - εκατομμύρια "ΟΧΙ" από έξω ο λαός

Ο πιο εύστοχος τίτλος για τη ψήφιση του ασφαλιστικού από την εκπομπή του Αυτιά...

157 ψευτο-σοσιαλιστές, συγκαλυμμένοι νεο-φιλελεύθεροι και σε κάθε περίπτωση δειλά ανθρωπάκια, που με την πρόστυχη και ανήθικη πρόφαση της "κομματικής πειθαρχίας" πήγαν κόντρα στη συνείδησή τους και καταδίκασαν στη μελλοντική φτώχεια και μαρασμό γενιές Ελλήνων εργαζομένων.

Η ψήφος της Μπακογιάννη ήταν αναμενόμενη. Τι διαφορετικό μπορούσε να περιμένει κανείς από τη γνήσια εκπρόσωπο του νεο-φιλελευθερισμού στην Ελλάδα; Από την απόγονο της οικογένειας που απέδειξε διαχρονικά ότι δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό προκειμένου να επιτύχει τις πολιτικές φιλοδοξίες της;

Αλλά κι ο Κιλτίδης; Ο "αγρότης"-γιατρός από το Κιλκίς; Το λαϊκό παιδί της επαρχίας; Που ερωτοτροπεί και με τη Ντόρα και με τον Καρατζαφέρη;
Μου φαίνεται ότι θα ζήσει τις "δόξες" που έζησε ο Συμπιλίδης το'93, όταν επισκεφθεί την εκλογική του περιφέρεια...

Επίσης οι Δημαράς και Οικονόμου επέλεξαν την ήπια αντίδραση και ψήφισαν "παρών".

Μοναδική φωτεινή στιγμή η ομιλία της Σ. Σακοράφα η οποία έδειξε ότι της έχουν μείνει πολλά από τα guts που είχε ως αθλήτρια. Δείτε την!

Δεν υπάρχουν σχόλια: