Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Αεροψεκασμοί (CHEMTRAILS): Εργασία σπουδάστριας


Η εργασία αυτή περιγράφει το φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών,ή αλλιώς chemtrails,
που έχει παρατηρηθεί στους ουρανούς από διάφορους επιστήμονες, ερευνητές, αλλά και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Πρόκειται για μεγάλου μήκους, πυκνές, και λευκές νεφελώδεις γραμμές – ενίοτε και άλλου χρώματος – οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό μιας περιοχής σε γεωμετρικούς σχηματισμούς όπως χιαστί, παράλληλες, τριγωνικές, κυκλικές, ή ακόμη και σε μορφή ορθογωνίων παραλληλογράμμων.

Στην εργασία αναφέρεται ο σκοπός των chemtrails και η αρχική ιδέα εφαρμογής τους.
Εξετάζονται οι επιπτώσεις που έχουνε στο περιβάλλον και στον άνθρωπο και κάποιες ασθένειες που προκαλούν. Επίσης αναφέρονται οι χημικές ουσίες που περιέχουν τα αέρια των αεροψεκασμών. Θα δούμε την σχέση των chemtrails με το σύστημα H.A.A.R.P και την εξήγηση διάφορων αλλαγών στο περιβάλλον μας. Επιπλέον θα δούμε κάποιες κινητοποιήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,κάποια άρθρα που έχουν δημοσιοποιηθεί και κάποια forum συζητήσεων που προτείνονται μαζί με κάποια βιντεάκια. Δείτε παρακάτω όλη την εργασία σε μορφή pdf...
Chemtrails 2 (1)                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια: