Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Κυριακή, 24 Μαΐου 2009

Η αδικία να λεγόμαστε όλοι άνθρωποι...

Αντιγράφουμε σοκαρισμένοι από το AGROSCHANNEL:

"Ένα συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ, εικόνες που πρσβάλλουν το ανθρώπινο είδος. Το βίντεο έφτασε μόλις εχθές στο Agroschannel απο τη φιλοζωική οργάνωση της Σητείας στην Κρήτη. Στις 14 του μήνα τα μέλη της ομάδας δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα, μας λέει η Πρόεδρος κ. Παπαδάκη Μαρία και πήγαν σε ένα αγρόκτημα ένα χιλιόμετρο έξω από την πόλη. Το θέαμα φρικτό, 4 σκυλιά σκυλιά κρεμασμένα σε μια ελιά και ένα ακόμη σκυλί κρεμασμένο απέναντι. Αποφασίσαμε να δείξουμε τις εικόνες χωρίς επεξεργασία γιατί αυτό είναι "ανθρώπινο" έργο.
Εικόνες που σοκάρουν και ντροπιάζουν την λέξη άνθρωπος. Οι κτηνίατροι που πήγαν στο σημείο είπαν ότι τα τέσσερα σκυλιά κρεμάστηκαν με τέτοιο τρόπο, που αρχικά πατούσαν στο έδαφος κι έτσι άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά απο 8 ώρες. Η αστυνομία έκανε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ τα μέλη της Οργάνωσης κάνουν έκκληση μέσω του Agroschannel σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει τη φιλοζωϊκή οργάνωση αλλά και το Αστυνομικό τμήμα. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: