Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Έτσι δουλεύει το ΠΑΣΟΚ κουτέ δεξιέ! Συγχώνευση ΑΠΘ με Παν. Μακεδονίας;


Του Α. Κ.

Διάβασα το άρθρο του δημοσιογράφου Χρίστου Τελίδη  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=48920960 στη ναυαρχίδα του εργολάβου Μπόμπολα – την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ- που αναφέρεται στο πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και θυμήθηκα τους τόνους μελάνης που έχυνε ο εν λόγω κύριος για το τεράστιο θέμα του …ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ! Σήμερα όλοι γνωρίζουν, ότι ..
αυτά που κατηγορούσαν οι εφημερίδες -που ήθελαν να βγει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός -για το Βατοπαίδι …κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα! Ο κύριος Τελίδης όμως, τώρα που δεν υπάρχει η κακή ΔΕΞΑ και ο ‘άχρηστος Καραμανλής’, μπήκε από το ΠΑΣΟΚ, στη διοικούσα επιτροπή της ΕΤ3!!!
(Κατά …σύμπτωση(!!!) μαζί του ορίστηκε στην ΕΤ3 και καθηγητής του…ΑΠΘ(!!!))
Βλέπουμε λοιπόν, πως ξεκίνησε ο νέος αγώνας της κυβέρνησης κατά του επόμενου στόχου της: ΤΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Από αυτό εδώ το μπλόγκ, σας έχουμε προειδοποιήσει για την ΑΠΟΦΑΣΗ του Γιώργου Παπανδρέου να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ το πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και να το ενώσει με το ΑΠΘ στο πλαίσιο που επιβάλλει το δήθεν …οικονομικό αδιέξοδο, η τρόικα – τα μικρά Βατοπαιδινά ‘σκάνδαλα ‘που θα ανακαλύπτουν οι φωστήρες-  αλλά φυσικά και οι …ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ των ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.
Την αρχή έκανε ο κύριος Πανάρετος με δηλώσεις του για συγχωνεύσεις …τμημάτων που τα χωρίζει ένας …δρόμος!!! Ακολούθησε η κυρία Διαμαντοπούλου με τις δηλώσεις της στη συνεδρίαση των Πρυτάνεων και τη σκυτάλη πήραν οι δημοσιογράφοι! Πρώτα ξεκίνησε ο τηλεοπτικός φωστήρας των ρεπορτάζ που μας διαφώτισε για τα κακά ελληνικά πανεπιστήμια με τρείς (!!!) συνεχόμενες εκπομπές και μετά ακολουθούν τα …’πεζοπόρα’ τμήματα της έντυπης δημοσιογραφίας…
Όταν δω και το …ΑΛΤΕΡ με τον ΣΚΑΙ και κάποιους καθηγητές νεοταξίτες, να ασχολούνται με το πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, τότε θα έχουμε βρεθεί στην κορύφωση της μάχης!
Και κάτι ακόμη:
Οι πληροφορίες μου λένε, πως και στην TV 100 θα μπει επικεφαλής επίσης γνωστός δημοσιογράφος που έχυνε τόνους μελάνης για την κακή δεξά και το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου…
Μεγάλε Βαγγέλη, πάλι βλέπω να τη ρίχνεις τη σφαλιάρα στον Σπυράκο…
Βλέπεις λοιπόν κουτέ δεξιέ πως δουλεύει το ΠΑΣΟΚ;
Όχι σαν τον Θοδωρή, που δεν ήθελε να ακούει για προσλήψεις δεξιών δημοσιογράφων!

Υ.Γ.
Για να μην παρεξηγηθώ, όχι ότι δεν υπάρχουν άθλια φαινόμενα νεποτισμού στα πανεπιστήμια, αλλά ας βγει η υπουργός ή ο πρωθυπουργός και να μας διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει θέμα κατάργησης του πανεπιστημίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τότε να πειστούμε για τις αγαθές προθέσεις όλων
Τα χάλια

1 σχόλιο:

PANAGIOTIS είπε...

Ε, ΝΑΙ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ( Ή ΜΑΛΛΟΝ: "ΞΥΠΝΙΟ")!