Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Εξαπάτηση του αναγνωστικού κοινού από Βήμα-Έθνος



Απίστευτη εξαπάτηση του αναγνωστικού κοινού από δύο εκ των μεγαλυτέρων κυριακάτικων εφημερίδων! Ρεπορτάζ από τη συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν που δεν έγινε ποτέ!!! Ειδικά το Βήμα περιγράφει με...ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι διημείφθη μεταξύ των δύο αρχηγών! Μετά από αυτό μπορούμε να βεβαιωθούμε για ότι μέχρι τώρα υποθέταμε σχετικά με την αξιοπιστία και κυρίως το ρόλο των μεγάλων συγκροτημάτων. Κι αν αυτό είναι ουσιαστικά ήσσονος σημασίας παραμύθι, σκεφτείτε τι "φούμαρα" έχουμε φάει σε σοβαρότερα θέματα, ειδικά όταν πρόκειται σε θέματα που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.
Διαβάστε σχετικά στο Τρωκτικό για το Βήμα και το Έθνος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, αν δεν έχουμε αντιληφθεί ακόμη τι ρόλο παίζουν Βήμα, Έθνος, Ελευθροτυπία, Πρώτο Θέμα, Καθημερινή, ούτε αυτά θα μας ...ταρακουνήσουν. Εδώ ο κόσμος δεν έχει ακόμη "ψυχολογήσει" τον Λάκη και τον Μάκη...