Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Ο ΠΑΟΚ προκαλεί τους Τούρκους κι εκτός γηπέδων!


Διαμαρτύρονται, λέει, οι Τούρκοι γιατί ο ΠΑΟΚ έχει στην ιστοσελίδα του την Αγία Σοφία. Καιρός είναι να παρεξηγηθούν κι οι αγελάδες που ο ΠΑΟ έχει σύμβολο το τριφύλλι:-)
Από το "Ινφογνώμων Πολιτικά" το άρθρο:

"Τούρκοι δημοσιογράφοι εντόπισαν την ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ στην οποία απεικονίζεται η Αγιά Σοφιά και το θεώρησαν ως προσβολή. Μάλιστα κατήγγειλαν την χρήση της εικόνας του «τζαμιού» από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Έξαλλος κι ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος......Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι της Τουρκικής αθλητικής εφημερίδας «Spor Portasi» σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, θεώρησαν την εικόνα της Αγιάς Σοφιάς στο site του ΠΑΟΚ μέγιστη πρόκληση κατά της χώρας τους. Οι Τούρκικες πολιτικές εφημερίδες αναφέρονται σε νέα ελληνική πρόκληση και έκαναν αναφορά στην εικόνα που βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στο site του ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ σε δηλώσεις του ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος τονίζει «Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πρόκληση κατά των Τούρκων η προβολή της Αγιάς Σοφιάς στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ. Όταν η Αγιά Σοφιά είναι εγκαταλελειμμένη και χρησιμοποιείται από τους Τούρκους για επιδείξεις εμπορικών προϊόντων σαν να είναι εμπορικό κατάστημα»."
taxalia.blogspot.com, Gazzetta.gr, antinews.gr
Όλη η Λήμνος Πάοκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: