Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Οι Δάσκαλοι του Οντάριο και ο κακομοίρης Έλληνας Δάσκαλος


Η είδηση της ημέρας που συγκλονίζει κάθε έλληνα εκπαιδευτικό...:

"Φημολογείται ότι καναδικά συνταξιοδοτικά ταμεία, μεταξύ των οποίων το Ταμείο Δασκάλων του Οντάριο, είναι ενδιαφερόμενοι για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των αυστραλιανών εφημερίδων, η απόδοση του "Ελευθερίου Βενιζέλος" είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη.".

Αυτό μετέδωσε το ΑΠΕ και αναμετέδωσαν πολλά ειδησεογραφικά portals.

Eνώ λοιπόν στην Ελλάδα ο κακομοίρης ο δάσκαλος ο αγωνιστής, σοσιαλιστής ενίοτε σαν τον Πρόεδρό του στη Διδασκαλική Ομπσπονδία Ελλάδας, παρακολουθεί να κατακρεουργούν τα εργασιακά δικαιώματά του και μαζί και του ελληνικού λαού....Ενώ ο μισθός του είναι μισθός πείνας ....Ενώ ούτε η ίδια η Υπουργός Παιδείας δεν του εμπιστεύεται τα παιδιά της και τα στέλνει σε ιδιωτικό σχολείο...Ενώ τα χρήματα που αυτός δαπάνησε για να ζήσει με αξιοπρέπεια τα γεράματά του φαγώθηκαν σε τοξικά ομόλογα...ενώ η κοινωνία τιμητικά τον αποκαλεί διαβίου Δάσκαλο...Ενώ τα blogs τον χλευάζουν γιατί κάθεται τους καλοκαιρινούς μήνες...

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΝΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ....

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.....!!!!!!!

Υ.Γ ΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...ΑΚΟΥΣ ΧΑΡΑ ΜΟΥ;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : Ατυχής η παράλειψη της λέξης «Εθνική» από την νέα ονομασία του Υπουργείου Παιδείας
Πηγή: Πύργος News

Δεν υπάρχουν σχόλια: