Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Μ. Θεοδωράκης: «Αν κυβερνούσε ο Κώστας Καραμανλής, οι προοδευτικές και άλλες δυνάμεις της χώρας θα είχαν κάψει την Ελλάδα»

Κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, άσκησε ο Μίκης Θεοδωράκης, μιλώντας στον κύκλο συζητήσεων που διοργανώνει το Ίδρυμα Θεοχαράκη
Μεταξύ άλλων ο Έλληνας συνθέτης γνωστοποίησε την απόφασή του να προχωρήσει στην ίδρυση ενός κινήματος ανεξάρτητων πολιτών, εάν ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης οδηγήσει τη χώρα και σε εθνικές εκλογές.
Ο Μίκης Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου με τη χθεσινή διακαναλική συνέντευξή του, εκβιάζει τον ελληνικό λαό, ότι αν δεν ψηφίσουμε τους δικούς του, θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Σε αυτές τις συνθήκες οι εκλογές είναι θάνατος για την Ελλάδα, είμαστε σε διάλυση, θα σταματήσουν τα πάντα».
Ανέφερε επίσης ότι έχει διαπιστώσει πως «αν κυβερνούσε ο Κώστας Καραμανλής, οι προοδευτικές και άλλες δυνάμεις της χώρας θα είχαν κάψει την Ελλάδα».

Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

PANAGIOTIS είπε...

Μίκη εσύ τα λες καθαρά εδώ και κάμποσα χρόνια ( χωρίς να συμφωνώ πάντα μαζί σου).
Όμως, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, διαφωνεί μαζί σου ( είναι φανερό από τις επιλογές της πλειοψηφίας εδώ και 30 τουλάχιστον χρόνια).
Οπότε, ότι λες το λες για την υστεροφημία σου.
Κάτι είναι και αυτό.
Καλύτερο πάντως από το να μην λες τίποτα.