Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Θες να κάνεις ΈΝΣΤΑΣΗ στην ΑΣΠΑΙΤΕ;...

...ΠΛΗΡΩΣΕ 30 ΕΥΡΩ!!!!


Μια απίστευτη αθλιότητα συμβαίνει στην πρώην ΣΕΛΕΤΕ, στα προγράμματα ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ τόσο του ΕΠΠΑΙΚ όσο και του ΠΕΣΥΠ

http://www.aspete.gr/enimerotiko.doc



ΑΣΠΑΙΤΕ
ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
A. ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΠΑΙΚ / ΠΕΣΥΠ
Πιθανή έναρξη λειτουργίας Προγραμμάτων: Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010.
Για τις εγγραφές θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
B. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΠΑΙΚ / ΠΕΣΥΠ
Υποψήφιος που πήρε μέρος στην επιλογή για την εισαγωγή του στο ΕΠΠΑΙΚ ή το ΠΕΣΥΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2010-11 και μόνον στην περίπτωση που έχει αποκλειστεί ή είναι μη εισαγόμενος, μπορεί να υποβάλει ένσταση κατά των αποτελεσμάτων σε σχέση με την δική του αξιολόγηση μέχρι την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010.
Το Έντυπο Ένστασης (ΕΠΠΑΙΚ ή ΠΕΣΥΠ), το οποίο είναι διαθέσιμο στην Ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ, με συνημμένη Απόδειξη Τραπεζικής Κατάθεσης ποσού τριάντα (30) ευρώ στο Λογαριασμό της ΑΣΠΑΙΤΕ Εθνικής Τράπεζας 154/54501287, με την ένδειξη Ένσταση – ΕΠΠΑΙΚ / ΠΕΣΥΠ, αποστέλλεται συμπληρωμένο με συστημένη επιστολή και μόνο στη Γραμματεία του Γενικού Τμήματος Παιδαγωγικών Μαθημάτων (Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη», Μαρούσι, ΤΚ 14121) 

 Από edugreece

Δεν υπάρχουν σχόλια: