Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

ΔΤ της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2010
Αρ. Πρωτ. 20101129-15
Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, γίναμε και πάλι μάρτυρες της αυθαίρετης ερμηνείας των αποτελεσμάτων από τους πολιτικάντηδες του τόπου. Όλοι είναι κερδισμένοι για άλλη μια φορά, μετά τις κατά το δοκούν ερμηνείες και απλουστεύσεις.
Μια ειλικρινής και έντιμη ανάγνωση των αποτελεσμάτων δείχνει την πλήρη απόρριψη του πολιτικού σκηνικού της πατρίδας μας από τους αγανακτισμένους και απογοητευμένους πολίτες. Οι Έλληνες αντιλαμβάνονται πλέον ότι τα μύρια κακά που τους έχουν βρει τα τελευταία χρόνια αλλά και το «μνημόνιο», είναι η συνεισφορά του φαύλου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος στη χώρα μας.
Έτσι η αποχή ξεπέρασε το 60% φτάνοντας σε ύψη ρεκόρ, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις, όπου κυριαρχεί η ανωνυμία. Αναλογιστείτε απλά ότι οι νέοι δήμαρχοι Αθηναίων, Πειραιά και Θεσσαλονίκης εξελέγησαν στο β’ γύρο με ποσοστά περίπου 12%, 12,9% και 18,75% αντίστοιχα επί των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους. Στους τρεις δηλαδή μεγαλύτερους δήμους της χώρας, εξελέγησαν δήμαρχοι ισχνότατης μειοψηφίας και ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στις αποφάσεις που αφορούν όλους τους δημότες τους.
Είναι πλέον πασιφανές ότι ο Ελληνικός λαός πρέπει να συμμετέχει στις εκλογές. Διαφορετικά θα συνεχίζει να εφαρμόζεται το πρόγραμμα διάλυσης της πατρίδας μας, ακόμα και με την ελάχιστη συμμετοχή του λαού, την οποίαν οι κρατούντες θέλουν και επιδιώκουν για να μπορούν να έχουν τον έλεγχο, παρά τις περί του αντιθέτου διακηρύξεις τους.
Όμως υπάρχει ελπίδα και αυτό φάνηκε στις εκλογές για τον δήμο της Αθήνας, όπου η «Κοινωνία των Αθηνών» είχε μια αξιοπρεπή παρουσία, πολεμώντας με λιανοντούφεκα εναντίον των πυρηνικών όπλων της χειραγώγησης και παραπληροφόρησης του λαού, όπως η τηλεόραση.
Αρκεί ο λαός μας να ενημερωθεί και να συμμετέχει στις εκλογικές αναμετρήσεις, επιλέγοντας ανθρώπους με ήθος και αξιοπρέπεια, με αρχές και αξίες, έξω από το κομματικό κατεστημένο, για να διακονήσουν την πατρίδα μας.

Γραφείο Τύπου
Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ


--
ΚΟΙΝΩΝΙΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
http://www.koinwnia.com
e-mail: koinwnia@koinwnia.com

Γραφεία Αθηνών
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 121-123
Τ.Κ. 114 72 - Αθήνα
Τηλ: 210 36 37 442
Φαξ: 210 36 37 012

Γραφεία Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 24
Τ.Κ. 546 23 - Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310272903

Γραφεία Άμφισσας
Διεύθυνση: Θόαντος & Ι.Σ.Γάτου
Τ.Κ.: 331 00 - Άμφισσα
Τηλ:     2265029900

Δεν υπάρχουν σχόλια: