Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΞΕΡΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΕΠΩΔΥΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ( ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ. ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΤΟ "ΠΑΡΤΥ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ( ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ).
ΟΜΩΣ, ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!
ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ "ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ( ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ).
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΟΠΟΤΕ, ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
ΜΑΛΛΟΝ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ ( ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ, ΣΥΓΧΩΝΕΎΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ(?)).
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ", ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ( ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΕΛΕΚΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" ΠΕΡΥΣΙ).


http://www.alfavita.gr/artro.php?id=13762

Διπλοί μισθοί σε καθηγητές,τριπλό κόστος για το κράτος


Δεν υπάρχουν σχόλια: