Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Θ.Λερούνης...

...Δήλωσε ότι θα ήθελε να επιστρέψει και να συνεχίσει το έργο του στην φυλή των Καλάς

Εμφανώς συγκινημένος και ανακουφισμένος για την λήξη της 7μηνες περιπέτειάς του εμφανίστηκε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος«, ο Θανάσης Λερούνης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν, λέγοντας χαρακτηριστικά «είμαι πολύ χαρούμενος που πατάω ελληνικό έδαφος μετά από μήνες».

«Ένα μεγάλο συγγνώμη για την αναστάτωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους στο Πακιστάν, στην ελληνική κυβέρνηση και στο προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού, που έδρασε ως άνθρωπος και όχι ως πολιτικός», πρόσθεσε.
Ο κ. Λερούνης ευχαρίστησε επίσης τον κ. Δόλη, ειδικό απεσταλμένο του πρωθυπουργού, πρέσβη εκ προσωπικοτήτων και τον Ελληνα πρέσβη στο Ισλαμαμπάντ κ. Μαυροειδή, οι οποίοι τον συνόδευσαν με την πτήση 472 του Κατάρ. Ευχαρίστησε ακόμη τους Έλληνες πολίτες που συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημά του.
Ο κ. Δόλης δήλωσε ότι «κανένα αντάλλαγμα δεν εδόθη στους Ταλιμπάν. Είναι μια μεγάλη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης, της ελληνικής διπλωματίας, του έθνους. Ο κ. Λερούνης είναι ένα παράδειγμα αντοχής, είναι ένα παράδειγμα ανθρώπου που έζησε επτά μήνες σε δύσκολες συνθήκες ζωής».
Σε ερώτηση για το εάν θα επέστρεφε στη φυλή των Καλάς, ο κ. Λερούνης απάντησε ότι «με την υποστήριξη της ελληνικής και της πακιστανικής κυβέρνησης κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω και να συνεχίσω το έργο». 
 Από το Έθνος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: