Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Με κυβερνητική εντολή έσπασαν οι δημοσιογράφοι την απεργία!

Από το φιλικό ιστολόγιο paideia-gr μια ανάρτηση που βλέπει πίσω από τα προφανή. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ!
Οι αλήτες δημοσιογράφοι έσπασαν την απεργία αμέσως μόλις φάνηκε πως αυτό που έγινε σήμερα ήταν μία λαϊκή εξέγερση. Μόλις συγκεντρώθηκαν μπροστά στην Βουλή άνθρωποι κάθε ηλικίας, καθόλου αριστεροί με τα πρόσωπά τους ακάλυπτα και προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.  
Το γεγονός λοιπόν πως σήμερα στην Βουλή πήγαν να μπουν Έλληνες που δεν αντέχουν άλλο να τους κλέβει το πολιτικό σύστημα και όχι οι κουκουλοφόροι του Δεκεμβρίου, καταβάλλεται τιτάνια προσπάθεια να αποσιωποιηθεί και για αυτό υπερτονίζεται η προβοκατόρικη ενέργεια, σαφώς υποκινημένη από τους γνωστούς κουκουλοφόρους-πράκτορες, της πυρπόλησης και δολοφονίας τριών Ελλήνων.
Όμως, λαμόγια, ο κόσμος ξύπνησε και αργά ή γρήγορα θα μπει στην Βουλή, αν δεν στείλετε έστω για τα μάτια του κόσμου κάποιους από εσάς φυλακή.  

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως κανείς δεν επιτέθηκε σήμερα στους τσολιάδες, όπως συμβαίνει πάντα, όταν πηγαίνουν εκεί οι γνωστοί-άγνωστοι. Οι πράκτορες επιτίθενται συστηματικά στους τσολιάδες, ενώ ποτέ δεν προσπάθησαν να εισέλθουν στην Βουλή, όπως έκανε σήμερα ο λαός. Αντίθετα, οι τριαντάρηδες, σαραντάρηδες και πενηντάρηδες Έλληνες που πρωταγωνίστησαν στην προσπάθεια εισόδου στην Βουλή σήμερα, είχαν στόχο τα λαμόγια του πολιτικού συστήματος και όχι τους τσολιάδες. Βεβαίως, οι αλήτες δημοσιοκάφροι δεν λένε κουβέντα για την επίθεση με χημικά των -τελείως ανεγκεφάλων- ανδρών των ΜΑΤ στα σκαλιά της Βουλής, την ώρα που συνωστιζόταν κόσμος και υπήρχε ο κίνδυνος να ποδοπατηθούν άνθρωποι. Αλλά αυτοί πρέπει να ποδοπατηθούν γιατί είναι Έλληνες, δεν είναι αλλοδαποί, θολοκουλτουριάρηδες ή αμερικανοί πράκτορες. Οι άνδρες των ΜΑΤ είναι πλέον βέβαιο πως δεν έχουν καθόλου μυαλό. Τους κόβουν λεφτά, δεν τους επιτρέπουν να ζουν πλέον από τον μισθό τους και χτυπάνε τους πενηντάρηδες που προσπαθούσαν να μπουν στην Βουλή, ώστε τα λαμόγια να πάψουν να κλέβουν.
Το καλύτερο όμως το είπε ο Κακλαμάνης: "υπάρχει σχέδιο ανατροπής της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης". Ανατροπής από ποιους; Από τους αμερικανούς; Εκτός αν τα λαμόγια έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε την λαϊκή οργή να την θεωρούν παράνομη, ενώ την ληστεία που διαπράττουν οι εκλεγμένοι νόμιμη. Κύριε Κακλαμάνη, η λαϊκή βούληση και κυριαρχία είναι τα θεμέλια του πολιτεύματος, όχι οι μίζες και η υποκλοπή της ψήφου με το "λεφτά υπάρχουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: