Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Μυστική (?) επίσκεψη Άννας Διαμαντοπούλου στο Σαν Φρανσίσκο #2

Μετά την ανάρτησή μας με τίτλο "Μυστική (?) επίσκεψη Άννας Διαμαντοπούλου στο Σαν Φρανσίσκο" λάβαμε από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας το παρακάτω μήνυμα:
__________________________________________________________________
Για την ενημέρωση σας, σχετικό Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη της Υπουργού στην Αμερική είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου από την Δευτέρα 11/10:
 
Γραφείο Τύπου
__________________________________________________________________

Μέχρι εδώ καλά, όμως: Στην ανακοίνωση της σελίδας του Υπουργείου αναφέρεται μόνο η επίσκεψη της Υπουργού στη Silicon Valley μεταξύ 11/10 και 13/10. Η κα Διαμαντοπούλου, όμως, βρίσκεται στο San Fransisco τουλάχιστον από τις 10/10, όταν και έδωσε τη συνέντευξη στο ξενοδοχείο Fairmont, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας βρίσκεται εκεί κάποιες ημέρες νωρίτερα της 10ης Οκτωβρίου. Αυτός ήταν και ο λόγος της "Μυστικής (?) επίσκεψης" στον τίτλο της ανάρτησής μας.
Τέλος, ενώ λαμβάνουμε σε κάποια διεύθυνση του ιστολογίου όλα τα ΔΤ που εκδίδει το Υπουργείο, αυτό αναρτήθηκε απλά στην ιστοσελίδα και δεν απεστάλη ή τουλάχιστον για κάποιο λόγο δεν το λάβαμε εμείς. Αλλά και να είχαμε λάβει γνώση πάλι θα μας δημιουργούνταν, ευλόγως νομίζω, ερωτηματικά, διότι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, λείπουν ημέρες από την επίσκεψη της Υπουργού στο ΣΦ στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.
Ακολουθεί φωτό από τη συνέντευξη με την περιγραφή της από την ιστοσελίδα του κ. Πετράκου

Fairmont Hotel in San Francisco, California

On Sunday October 10, 2010, I had the opportunity to film an interview of Anna Diamantopoulou (Greek Minister of Education) at the Fairmont Hotel in San Francisco, California.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νὰ ἀποτολμήσω μιὰ πιὸ πεζή ἑρμηνεία;
Πόσων ἐτῶν εἶναι ὁ υἱός τῆς κ. Διαμαντοπούλου;
Ἔχω τὴν ἐντύπωση ὅτι εἶναι ἡ ὥρα του νὰ πάει κι αὐτὸς σὲ κάποιο ἀμερικανικὸ παν/μιο. Μηπως ἡ μαμὰ πῆγε ἁπλῶς νὰ κάνει university searching μὲ ἐπαγγελματικὸ πρόσχημα;

MagisterP είπε...

@ανώνυμο
δεν το είχαμε σκεφτεί, αλλά είναι ένας πιθανός λόγος. Άλλωστε ο υιός δεν έχει δικαίωμα διαγωνισμού στις πανελλήνιες, οπότε το αμερικανικό πανεπιστήμιο είναι μονόδρομος για αυτόν.