Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Κατάληψη εκπαιδευτικών πριν τη συνέντευξη Διαμαντοπούλου

Τείνει να εξελιχθεί στην πιο αντιπαθητική Υπουργό Παιδείας της μεταπολίτευσης. Κι αυτό, όχι για τις προσπάθειές της -καλώς- να διορθώσει κάποια από τα "κακώς κείμενα" της Ελληνικής Παιδείας, αλλά γιατί δείχνει ότι  έχει εκδικητικές διαθέσεις απέναντι στον Έλληνα εκπαιδευτικό...Έχουν διαφορές τα δύο...

1 σχόλιο:

PANAGIOTIS είπε...

Όλα αυτά τα σχόλια, είναι πολύ καλά και αυτό το blog ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να τα κάνει, μια και εξαρχής μίλησε λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους.
Συμπονώ τους συναδέλφους που άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα γι' αυτούς ( Όλοι οι ωρομίσθιοι και πολλοί αναπληρωτές - οι περισσότεροι μάλλον).
ΟΜΩΣ
Οι ίδιοι ήταν ( με ρεράστια ευθύνη της ΟΛΜΕ - Δηλαδή όσων είμαστε μόνιμοι), που άφησαν την εν λόγω Υπουργό να "αλωνίζει" επικοινωνιακά, βοηθώντας την κιόλας ορισμένες φορές, να περάσει ακόμα ποιο εύκολα τα επικοινωνιακά της συνθήματα.
Κατανοητή η σημερινή κλάψα-μιζέρια, αλλά ο καθείς κοιμάται όπως στρώνει.
Και εμείς ( ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ! ΜΟΝΙΜΟΙ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ), στρώσαμε άσχημα.
Οπότε, θα κοιμηθούμε και άσχημα.