Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ο Πρόεδρος των μεταναστών λέει αλήθειες!


Από το ιστολόγιο Ελλήνων Αφύπνιση. Εμείς απορούμε πως τους ξέφυγε ο Κολομπανί από τον έλεγχο κι είπε αυτά που θα δείτε και κρατήσαμε από τη συζήτηση το πιο σύντομο ανέκδοτο: Ακροδεξιός μετανάστης!

"Βίντεο φωτιά για τις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ για την απόδοση της ιθαγένειας στους μετανάστες! Είναι και αυτός ακροδεξιός κύριοι ψευτοπροοδευτικοί;


Πανικό δημιούργησε στην εκπομπή του κ. Χατζαηνικολάου η τοποθέτηση του Προέδρου των μεταναστών Ελλάδος κ. Κολομπανί για το νομοσχέδιο περί απόδοσης ιθαγένειας στους μετανάστες. Ο κ.Κολομπανί κατήγγειλε ότι πίσω από το εγχείρημα αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες ψηφοθηρίας, οι οποίες μάλιστα δεν θα ωφελήσουν μόνο το ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ και όσα άλλα κόμματα υπερασπίζονται μετά μανίας την ανεξέλεγκτη απόδοση της ιθαγένειας που σχεδιάζεται.

Ο Πρόεδρος των μεταναστών μίλησε επίσης για ένα μικρό κόμμα (ποιο να είναι άραγε) το οποίο ζήτησε από σωματεία μεταναστών να αλληλοστηριχθούν στο συγκεκριμένο εγχείρημα, "θα σας στηρίξουμε...στηρίξτε μας...". Κανονική αγοραπωλησία δηλαδή...!

Επίσης παρακολουθήστε τον πανικό που προκάλεσαν το λόγια του κ. Κολομπανί στους κ. Χατζηνικολάου, κ. Μακρή, κ. Μαργαρίτη και φυσικά κ. Τζάκρη. Δείτε τους να εγκαλούν τον Πρόεδρο των μεταναστών και να προσπαθούν να τον "συνετίσουν" έτσι ώστε να πει αυτά που θα ήθελαν να ακούσουν από έναν εκπρόσωπο μεταναστών και όχι αυτά τα οποία έλεγε! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι παίζεται πίσω από τις πλάτες των Ελλήνων! Αφυπνισθείτε Έλληνες!!"

1 σχόλιο:

maximos είπε...

Το ΠΑΣΟΚ άρπαξε την ψήφο με το "έχουμε λεφτά" του Yorgo. Με την φορομπηκτική επιδρομή στην μεσαία τάξη βλέπει τους Έλληνες ψηφοφόρους του να την κοπανάνε. Μεγάλο το πρόβλημα. Η λύση, ψήφος στους μεταναστες για να μπορέσει να κρατηθεί στην εξουσία.