Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

25η Μαρτίου: Αντί άλλων ευχών...

...δημοσιεύουμε τις ευχές του «Συλλόγου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Οικογενειών Αγνοουμένων και Πεσόντων Κυπριακής Τραγωδίας 1974». 


Αθήνα,     25 Μαρτίου 2010
  
ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ   ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ



Ο «Σύλλογος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Οικογενειών Αγνοουμένων και Πεσόντων Κυπριακής Τραγωδίας 1974» εύχεται στους απανταχού Έλληνες του Πλανήτη καθώς και στους ανεξαρτήτως θρησκείας, έθνους και πολιτισμικής καταβολής Ανθρωπιστές που πιστεύουν και αγωνίζονται. ακόμη και αυτή τη στιγμή, υπέρ της επικράτησης των Υψηλών Ιδανικών της Ελευθερίας, της Ισοπολιτείας και της Δικαιοσύνης στον Κόσμο, η ευλογία του Αγίου Τριαδικού θεού δια της Κεχαριτωμένης αυτού Μητρός και πάντων των αγίων να σας συνοδεύει εσάς και τις οικογένειές σας πάντοτε.

Ευχαριστούμε επίσης εκ βάθους καρδίας όλους, πολίτες και φορείς, για την ένθερμη και πολυσχιδή μέχρι τώρα στήριξη του αγώνα της μαρτυρικής αναζήτησής μας.

Παρακαλούμε, τέλος, αυτή τη λαμπρή ημέρα να μη λησμονήσετε να αποδώσετε και εσείς με τη σειρά σας το συμβολικό φόρο τιμής στους ήρωες της Κυπριακής Τραγωδίας, οι οποίοι ως συνεχιστές των μεγάλων ηρώων εκείνων του 1821 θυσιάστηκαν υπέρ Βωμών και Εστιών της Πατρίδας μας, ανάβοντας υπέρ αυτών ένα κεράκι στο ψηφιακό μας Εκκλησάκι «Παναγία  Άξιον  Εστί».


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Το ΔΣ του Συλλόγου 


ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΓΙΑ  ΤΑ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΩΝ
ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974
Βουτσινά 80  -   ΤΚ: 15561,  Χολαργός  -   ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: