Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...

...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ...
Όχι.
Κανένας δε θα καπηλευθεί την πραγματικά αριστερή δικαιολογία, για να νομιμοποιήσει μέσω αυτής της καπηλείας το εθνομηδενιστικό του ξεστράτημα.
Όχι.
Κανένας αληθινός διεθνισμός και ποτέ, δε δημιούργησε συγκρουσιακές καταστάσεις στην ψυχή και στη συνείδηση κανενός αγνού αγωνιστή, που να τον φέρνουν σε αντιπαράθεση με το συμφέρον της ίδιας του της πατρίδας.

γράφει ο Reporto

Όχι.
Σε κανένα ιδεολογικό νεφέλωμα που εξυπηρετεί καιροσκοπικές σκοπιμότητες, δε θα επιτρέψουμε να ταυτίσει την ανθρωπιά και την ανθρώπινη συμπόνια, με την αδιαφορία για την πατρίδα που αγαπήσαμε και λατρέψαμε.
Όχι.
Κανένας καιροσκόπος της πολιτικής σκέψης, ξεκομμένος από τις πραγματικές αγωνίες και τις έγνοιες αυτού του λαού, δε θα βιάσει τη σκέψη μας και την αλήθεια, πλασάροντας ως θέσφατα, φτηνά και πρόχειρα ιδεολογήματα, επειδή απλά δεν τόλμησε ή δε θέλησε να δει την αλήθεια.
Όχι.
Όλοι εσείς που λαθροχειρείτε, διεκδικώντας να εκπροσωπήσετε την ανθρωπιά μας και την αλήθεια, δε θα κερδίσετε ούτε την ψυχή, ούτε την ανοχή μας, ούτε καν τη σιωπηρή συγκατάθεσή μας στο βρώμικο παιχνίδι σας.

Πολύ δε περισσότερο δε θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη μας.

Γιατί στην πιο κρίσιμη μάχη που δίνει αυτός ο λαός για τη ζωή και την καθημερινότητά του, εσείς διαλέξατε να πορευθείτε στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Αγκαλιαστήκατε με τους Νεοταξίτες, με το Soros, με τα τσιράκια τους και όλους αυτούς που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία στοχοποιώντας και δολοφονώντας την ελληνική κοινωνία καθημερινά.

Ανεξάρτητα από τις προθέσεις σας.
Ανεξάρτητα από τη νηφαλιότητα η τη θολούρα στη σκέψη σας.
Ανεξάρτητα από την αδυναμία σας να αφουγκραστείτε τον παλμό της ελληνικής κοινωνίας.
Αυτό που κάνετε είναι να λειτουργείτε ως Πέμπτη φάλαγγα στις γραμμές της. Κι αυτή η κοινωνία, αυτό σας το ρόλο, δε θα τον συγχωρήσει ποτέ.

Πείτε με ακροδεξιό.
Πείτε με φασίστα.
Πείτε με ρατσιστή.
Πείτε με όπως στο διάβολο θέλετε.

Δε θα λογοδοτήσω ούτε σε σας, ούτε και σε κανέναν άλλο επειδή αγάπησα αυτή την πατρίδα και τη θέλω χώρο ζωής και όχι φονταμενταλιστικού μίσους για τα παιδιά μου.

Τολμείστε να αμφισβητήσετε τους αγώνες μου για τη δημοκρατία αν θέλετε.
Τολμείστε να βάλετε στο στόμα σας βρωμερά λόγια για να απαξιώσετε το παρελθόν μου.
Τολμείστε να λερώσετε το αίμα τόσων και τόσων αγωνιστών που πότισε αυτή την πατρίδα για να παραμείνει ελληνική.

Αλλά πριν τολμήσετε να πιάσετε εμένα στο άθλιο και ελεεινό στόμα σας.

Αν έχετε τα κότσια βρίστε αυτόν..


ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ.

You know κοπρίτες του ψευτοδιεθνισμού τι θα πει ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ???

Για μένα που δεν του έμοιασα.
- τον ζηλεύω
- τον θαυμάζω
- τον τιμώ και θα συνεχίσω να τον τιμώ.

Ισως αν η ζωή με είχε φέρει αντιμέτωπο με όσα έφερε εκείνον, να είχα αποδειχθεί λιγόψυχος και τιποτένειος.

Αυτό όμως δε θα με εμποδίσει να τον τιμώ.
Το αντίθετο. με υποχρεώνει να τον θαυμάζω.

Και ξέρετε γιατί τον θαυμάζω ψευτοδιεθνιστές της ευκαιρίας???

Γιατί εκείνος τίμησε την ιδεολογία του με τα όπλα του.
Γιατί δεν έσκυψε το κεφάλι.
Γιατί άφησε τη ζωή να του μιλήσει κι εκείνος την άκουσε.
Δεν πλανήθηκε από την ψευτοκουλτούρα των τεσσάρων τοίχων.

Και ξέρετε τι έλεγε ο ΑΡΗΣ όταν στο ένα χέρι είχε το τουφέκι του και στο άλλο τη φλόγα της καρδιάς του???

Αυτά έλεγε:

Η αθάνατη ελληνική φυλή.

"Κάποτε η γωνιά αυτή της γης που πατάμε και λέγεται Ελλάδα είτανε δοξασμένη κι ευτυχισμένη κι είχε ένα πολιτισμό, οπού επί 2 1/2 χιλιάδες χρόνια συνεχίζει να παραμένει και να θαυμάζεται άπ' ολο τον κόσμο. Κανένας σοφός η άσοφος δεν μπορεί μέχρι σήμερα να γράψει ούτε μια λέξη, αν δεν αναφερθεί στα έργα που άφησαν οι δημιουργοί αυτού του πολιτισμού, που λέγεται αρχαίος ελληνικός πολιτισμός. 

Κάποτε, λοιπόν, η χώρα μας είτανε δοξασμένη, μα αργότερα την υποδούλωσαν κι έχασε την παλιά της αυτή δόξα. Μα ύστερα από κάμποσα χρόνια η χώρα μας σηκώθηκε στο πόδι κι ύστερα από σκληρούς αγώνες ενάντια στη σκλαβιά, πάλι λευτερώθηκε. 

Στην εποχή της σκλαβιάς πέρασε σκληρά, μαύρα χρόνια και πολλοί «έξυπνοι», αναμεσα στους οποίους και κάποιος Φαλμεράγιερ, ισχυρίστηκαν πως η ελληνική φυλή έσβησε κι ότι αυτή διασταυρώθηκε μ' άλλες φυλές, που δεν έχουν τίποτα το κοινό με την αρχαία ελληνική φυλή.
Μα ότι κι αν πούνε, αυτό δεν έχει καμία αξία. Την ελληνικότητα μας την αποδείξαμε. Γεγονός είναι ότι η χώρα μας ξεσηκώθηκε και ξαναγένηκε πάλι λεύτερη. "

(απόσπασμα από τον λόγο του Άρη Βελουχιώτη στην Λαμία)

Και όταν ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ έλεγε όλα αυτά θυμάστε τι του έλεγαν οι διεκδικώντες το αλάθητο και την αυθεντία της γνώσης και της ιδεολογικής θολούρας???

Αυτά του έλεγαν:


Πείτε με λοιπόν φασίστα.
Πείτε με ακροδεξιό.
Πείτε με ρατσιστή.

Κάντε μου την τιμή να με πείτε και Βελουχιώτη. Και ας μην το αξίζω και το ξέρω.

Όταν όμως αύριο, αυτή η πατρίδα θα πληρώνει με μίσος, με αίμα και με θάνατο τις ολέθριες επιλογές της Νέας τάξης με τις οποίες συμπαρατάσσεστε στο όνομα μιας ηλίθιας και άκριτης εργατολαγνείας, προσπερνώντας αφελώς πως τα σχέδια του ιμπεριαλισμού δεν είναι μόνο να δημιουργούν θύματα και δυστυχισμένους (άλλωστε θύματά του είμαστε και εμείς), αλλά επεκτείνονται και σε γεωπολιτικές επιδιώξεις, αξιοποιώντας ακόμα και την πολυπολιτισμικότητα σε βάρος των λαών... 

τότε εγώ. μαζί με άλλους θα είμαι στο δρόμο αν ζω και θα παλεύω.

Εσείς που θα είστε άθλιοι???

Σε ποιο λαγούμι θα τρέξετε να κρυφτείτε για να γλυτώσετε από την οργή αυτού του λαού???
Πόσες φορές νομίζετε πως είναι διατεθειμένος να δεχθεί τη συγνώμη σας???
Πηγή: Ελληνικό-φόρουμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: