Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι»

Από το ιστολόγιο του "Ρεσάλτο" 
Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» και τα μίσθαρνα όργανα του καθεστώτος



Σύμφωνα με τον Βωβνάργκ, η υποκρισία είναι μια εκδήλωση σεβασμού της κακίας προς την αρετή. Φαίνεται, όμως, ότι σήμερα, αυτή η «εκδήλωση σεβασμού» της κακίας προς την αρετή έχει πάρει μακάβριες διαστάσεις και έχει γίνει καθεστώς.

Ακριβέστερο θα ήταν τούτο: Επειδή η μοχθηρία της κακίας δεν μπορεί να εμφανιστεί με το αληθινό της πρόσωπο μεταμφιέζεται σε πολύχρωμη απάτη.

Από τα επίσημα πρωθυπουργικά χείλη και διεθνώς η Ελλάδα κατηγορείται σαν διεφθαρμένη χώρα και ουδείς θίγεται!!!

Από το εξώφυλλο ενός σκανδαλοθηρικού περιοδικού στήνεται μια «πορνογραφική» προβοκάτσια και ξεσηκώνεται όλο το καθεστώς της «κακίας» και τα μίσθαρνα όργανά του, καθώς και οι ποικίλοι πολιτικοί τουρίστες του «πατριωτισμού»!!!

Οι ουρανοί σκοτεινιάζουν και οι ποικίλοι κήρυκες αστράφτουν και βροντούν εναντίον της Γερμανίας. Ξύνονται τα πιο ταπεινά «ένστικτα» του εθνικισμού και του σοβινισμού και ακούγονται ουρλιαχτά του τύπου: «Η χώρα των ναζί»!!!

Εδώ, αυτό το αποκρουστικό, σκηνοθετημένο και θηριώδες παιχνίδι της υποκρισίας επικαλύπτει και μια μεγάλη απάτη: Το νεοταξικό φασισμό που ζούμε.

Τα «σκιάχτρα» του παλιού φασισμού σηκώνονται για πάσα χρήση: 


α). Να στιγματίσουν και να αφορίσουν κάθε λαϊκή εκδήλωση και κάθε προβληματισμό που στρέφεται εναντίον του νεοταξικού οδοστρωτήρα.

β). Να τρομοκρατήσουν την ελληνική κοινωνία σαν «ρατσιστική», ώστε να αποδεχτεί την εθνική της κατοχή και εξόντωση από τις λαθρομεταναστευτικές εισβολές…

γ). Να επικαλύψουν και να αποκρύψουν τις συμφορές της Ελλάδας και τις προδοσίες των πολιτικών, μεταθέτοντας τις ευθύνες σε παρωχημένες «φόρμες» της καπιταλιστικής βαρβαρότητας: «Ναζισμός»!

Ένας τέτοιος «μπαμπούλας» γίνεται και η Γερμανία, σήμερα, για να επικαλυφτεί και να αποκρυφτεί η νεοταξική ευρωπαϊκή διάρθρωση (μέσα στην οποία είναι και η Ελλάδα) και ο παγκόσμιος ολοκληρωτισμός του υπερεθνικού χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου.

Είναι πολύ βολικό να μιλάμε με κραυγές εναντίον της «χώρας των ναζί» για να αποκρύψουμε τον παγκόσμιο ναζισμό της Νέας Τάξης, γρανάζι του οποίου είναι και το ελληνικό κατεστημένο και ιδιαίτερα τα αποκρουστικά Μέσα Μαζικής Απάτης.

Πιο αναλυτικά για την Ε.Ε. και τα παιχνίδια που παίζονται, ανοίξτε τη σελίδα:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=33



Φυσικά αφήνω κατά μέρος το επιστημονικό «κακούργημα» το οποίο αποσπά το πολιτικό φαινόμενο του φασισμού από το καπιταλιστικό σύστημα, το καθιστά αυτόνομο και το δαιμονοποιεί. Αυτά είναι δύσκολα πράγματα για τους φωνασκούντες και ψιλά γράμματα για τους προπαγανδιστές της απάτης…

Περιοριζόμαστε μόνο στη θηριώδη απάτη της καθεστωτικής μοχθηρίας, με τη μορφή της αποκρουστικής υποκρισίας.

Όταν επί δεκαετίες εξευτελίζεται η Ελλάδα και κατακρεουργείται κυριολεκτικά από τα όργανα και τους αξιωματούχους της Ε.Ε. ουδείς θίχτηκε.

Το «δακτυλάκι» μιας δημοσιογραφικής πόρνης (εξώφυλλο Focus) «αναστάτωσε» την «εθνική» μας υπερηφάνεια!!!

Έρχονται εδώ τα όργανα της δικτατορίας της Ε.Ε. και συμπεριφέρονται με στραταρχική αυθάδεια και προσβλητική εθνική ταπείνωση και το καθεστώς χειροκροτεί και τα ΜΜΕ στρώνουν το έδαφος για νέα χρηματοπιστωτικά «πηδήματα» κατά της Ελλάδας.

Εδώ η «εθνική μας περηφάνια» έχει πάει περίπατο…

Όταν το ΝΑΤΟ διοικεί την Ελλάδα πάλι η «εθνική μας περηφάνια» έχει απωλεσθεί. Και όχι μόνο αυτό: καθόμαστε και σε στάση προσοχής μπροστά στην αμερικανική μπότα για να μην πούμε ότι τη γλείφουμε και από πάνω…

Ο Πάγκαλος, ο εθνικά «θιγόμενος», ο Σημίτης, ο Χρυσοχοϊδης και πολλοί άλλοι, τώρα και ο «υπερπατριώτης» καρατζαφέρης, έχουν γλείψε και γλείφουν την αμερικανική μπότα και δημοσίως…

Εδώ δεν είδαμε κανένα «εθνικά ευαίσθητο», από εκείνους που γαβγίζουν για τη «χώρα του ναζισμού» να προσβάλλεται…

Ούτε είδαμε να εξεγείρεται κανείς, από αυτούς τους «εθνικά ευαίσθητος», όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, και όχι μόνο μια φορά, μιλάει για «εθνικές» απώλειες, για «συρρικνώσεις» της «εθνικής μας κυριαρχίας»…

Είναι χιλιάδες τα συμβάντα που προσβάλλουν, αλλά και απειλούν βάναυσα την εθνική μας υπόσταση και το εθνικό μας αίσθημα και όχι μόνο δεν εξεγέρθηκαν οι «ευαίσθητοι», αλλά παρασιωπήθηκαν σκανδαλωδώς.

Το πορνοδακτυλάκι τους ξύπνησε και θυμήθηκαν τη «χώρα των ναζί» για να ξεχάσουν ΟΛΑ τα άλλα και να στρώσουν το έδαφος στον πλανητικό ναζισμό και στο ολοκληρωτικό ολοκαύτωμα της Ελλάδας…

ΟΙ «χρήσιμοι ηλίθιοι» υπάρχουν για να κινητοποιούνται από τα μίσθαρνα όργανα της Νέας Φασιστικής Τάξης, στις κρίσιμες καμπές της ιστορίας…

1 σχόλιο:

PANAGIOTIS είπε...

Eξαιρετικό κείμενο , που εξετάζει τα πράγματα από μία οπτική γωνία διαφορετική από αυτήν που χρησιμοποίησα εγώ τις τελευταίες ημέρες για να προσεγγίσω το θέμα.
Άκρως βοηθητικό σε επίπεδο προβληματισμού που προκαλεί.