Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ο Max Keiser για την κρίση στην Ελλάδα

Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ  το βίντεο μέχρι τέλους και επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο του Omadeon για πολύ περισσότερα!

Από το Omadeon

Ο κ. Max Keiser, διεθνούς φήμης οικονομικός αναλυτής με πολλές σωστές προβλέψεις στο ενεργητικό του, μίλησε (στο Al Jazeera) για την Ελληνική κρίση, σε μία συνέντευξη – καταπέλτη. Συναρμολόγησα ένα video όσων είπε, προσθέτοντας μετάφραση σε Ελληνικούς υπότιτλους. Η μετάφραση αυτή παρατίθεται και σαν κείμενο, πιο κάτω…


1 σχόλιο:

PANAGIOTIS είπε...

Η σημερινή κυβέρνηση, αποτελείται κατά βάση από αυτούς που το 2000 συνεργαζόμενοι με την goldman sachs, "εξαφάνισαν " προσωρινά μέρος του δημόσιου χρέους, για να παρουσιάσουν μία καλή εικόνα ως προς την οικονομική ανάπτυξη.
Και έχει τώρα το θράσος, να επικαλείται την φιλοπατρία μας, για να στηρίξουμε τα απεχθή μέτρα της ( που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΑΝ 6 ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ).
Συνεπώς, κρατώ από τον οικονομικό αναλυτή κάτι που είπε και για μένα είναι αυτονόητο:
"Πετάξτε τις διεφθαρμένες σας κυβερνήσεις".