Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Σημαντική αύξηση εξαγωγών η Τουρκία



Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΞΥΠΝΙΟΣ": ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ "ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟ", ΚΑΙ "ΜΑΣΑΕΙ" ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΟΠΩΣ Ο ΧΑΖΟ-ΤΟΥΡΚΟΣ). ΖΗΤΩ Η ΠΑΣΟΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ "ΦΑΓΑΜΕ"(ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ! ΜΟΝΟΝ ΟΙ "ΞΥΠΝΙΟΙ").

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=160502&cid=8


Οι εξαγωγές «οδηγούν» την τουρκική οικονομία

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010, 09:25
Αύξηση κατά 10,2% καταγράφηκε στις τουρκικές εξαγωγές κατά το μήνα που διανύουμε σε σύγκριση με το επίπεδο των τουρκικών εξαγωγών, κατά τον Ιούλιο του 2009.
Τα στοιχεία της τουρκικής κυβέρνησης δείχνουν θετική τάση αύξησης των εξαγωγών, οι οποίες εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τον τελικό στόχο των 107,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι τουρκικές εξαγωγές κατά το μήνα Ιούλιο φέτος, έφτασαν στα 7,65 δισεκατομμύρια  δολάρια, ενώ από την αρχή του χρόνου, αποτιμώνται στα 62,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: