Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Ο Αναπληρωτής ΥΠΕΞ Δρούτσας συνεννοούνταν με τους Άγγλους για τις πιέσεις προς τον Τάσσο Παπαδόπουλο να δεχθεί το σχέδιο Ανάν





«Ο Αναπληρωτής ΥΠΕΞ Δρούτσας συνεννοούνταν με τους Άγγλους για τις πιέσεις προς τον Παπαδόπουλο να δεχθεί το σχέδιο Ανάν»
09 Οκτωβρίου 2009

Έχει ήδη αναφερθεί ότι ο νέος αναπληρωτής ΥΠΕΞ, Δρούτσας, ήταν εκ των μαγείρων του σχεδίου Ανάν όταν ήταν σύμβουλος του GAP στο ΥΠΕΞ επί Σημίτη. Για το ότι ήταν γνώστης και μάγειρας υπάρχουν και αποδείξεις.

Ο David Hannay που λοιδορήθηκε και μισήθηκε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο ξένο απεσταλμένο για το Κυπριακό, ήταν ο απεσταλμένος των Βρετανών για τη λύση του Κυπριακού. Ο συγκεκριμένος τυπάκος έχει γράψει και βιβλίο επί του θέματος: “Cyprus: the search for a solution”.

Τι λέει στο βιβλίο του;.......
Απλά περιγράφει κυνικά πως σχεδίαζαν να πιέσουν τον Παπαδόπουλο να πει το “ΝΑΙ” και πως ενημέρωνε στο breakfast τον Dimitri Droutsas, Papandreou’s adviser για τις εξελίξεις!!Το βιβλίο υπάρχει στο Google αλλά η συγκεκριμένη σελίδα που βλέπετε παραπάνω
μπορεί να διαβαστεί μόνο ανα αγοραστεί το βιβλίο…

Αυτά για όσους λένε ότι ο GAP δεν είχε ιδέα για το τι γινόταν…

Tώρα ότι και να πούμε βέβαια το παιχνίδι χάθηκε… Αρκεί να μην ματώσει και η Ελλάδα μαζί με τους κ. Παπανδρέου-Δρούτσα και το ΠΑΣΟΚ.
 

ΠΗΓΗ: efylakas 
Το είδαμε στην Τρίτη Ματιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: