Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Μικροκομματικά παιχνίδια σε βάρος της Χαράς Νικοπούλου

Από το ιστολόγιο Αντιπαρακμή

Είναι γνωστό πως μόλις πριν 2 μήνες η Χαρά Νικοπούλου διαβεβαίωνε τον κ.Χαρδαβέλλα στην εκπομπή του ότι ΔΕΝ πολιτεύεται.
Ότι είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ και μόνον αυτό.
Κι όμως,
ένα πολιτικό κόμμα (ο ΛΑ.Ο.Σ.) ισχυρίζεται δημόσια ότι προτείνει σε άλλο κόμμα (Ν.Δ.) να κατεβάσουν ως κοινή υποψήφιο τη Χαρά Νικοπούλου στην περιφέρειας Ανατ. Μακ/νίας-Θράκης.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τα συναισθήματα αγάπης και συμπαράστασης του Ελληνικού λαού προς το πρόσωπο της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου για να αποκομίσει αποκλειστικά μικροκομματικά οφέλη αφού γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να ασχοληθεί η ηρωική δασκάλα-σύμβολο, με την πολιτική.


"Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το βρώμικο μανδύα της Πολιτικής και αυτό να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι επιχειρούν να την εμπλέξουν εν αγνοία της και να χρησιμοποιήσουν τη φήμη της και το όνομά της σε μικροπολιτικά βρώμικα παιχνίδια" είναι η δήλωση του αδερφού της Χαράς, δικηγόρου Ευτ.Νικόπουλου.


Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:
Για ακόμη μία φορά και σε όσους δεν σκοπεύουν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, αλλά μία ΔΑΣΚΑΛΑ, που τόσα χρόνια έχει αφιερωθεί στους μικρούς μαθητές της και ΜΟΝΟΝ και στην ελληνική πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ΑΠΑΝΤΑ και διακηρρύσει για πολλοστή φορά και σε όλους τους τόνους ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ είναι ΔΑΣΚΑΛΑ, είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ και το μοναδικό ενδιαφέρον της και μέλημά της είναι να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές της την Ελλάδα και όσα προστάζει το Σύνταγμα και οι κείμενοι Νόμοι, όπου και εάν βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια, έξω από κομματικά ενδύματα, μακρυά από την πολιτική.

Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το βρώμικο μανδύα της Πολιτικής και αυτό να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι επιχειρούν να την εμπλέξουν εν αγνοία της και να χρησιμοποιήσουν τη φήμη της και το όνομά της σε μικροπολιτικά βρώμικα παιχνίδια.
Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ΔΑΣΚΑΛΑ διδάσκοντας στα ελληνόπουλα την Ελλάδα όπου κι εάν βρίσκεται.
Τίποτα περισσότερο. ΔΑΣΚΑΛΑ μόνον, ελληνίδα εκπαιδευτικός, επιτελώντας λειτούργημα ανώτερο από τα βρώμικα και θολά νερά της πολιτικής και των φερεφώνων της
Και τούτο το γνωρίζουν καλά οι πάντες και γι' αυτό το λόγο ΟΥΔΕΙΣ , επαναλαμβάνω ΟΥΔΕΙΣ μέχρι σήμερα έχει τολμήσει να ενοχλήσει ή να επικοινωνήσει με οιονδήποτε τρόπο με τη Χαρά Νικοπούλου διότι η πόρτα είναι επτασφράγιστα ΚΛΕΙΣΤΗ, είναι ερμητικά κλειδαμπαρωμένη όσο και εάν επιθυμείτε να την ανοίξετε για να σπιλώσετε το έργο της Δασκάλας. Δασκάλα, λοιπόν ήταν, δασκάλα είναι και δασκάλα θα εξακολουθεί να είναι για πάντα.
Ευτύχιος Νικόπουλος
Δικηγόρος
[Αδελφός της Χαράς Νικοπούλου]


Σχετικά δημοσιεύματα μπορείτε να διαβάσετε εδώ
http://taxalia.blogspot.com/2010/08/blog-post_7840.html
κ εδώ
http://ourgreecetoday.blogspot.com/2010/08/blog-post_3907.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: