Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

"ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ...."

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ....
ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ....

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ...

 

Συμπληρωματική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων απόσπασης σε Γραφεία Περιφερειακών Διευθύνσεων, Διευθύνσεων και τα Γραφείων A/βάθμιας και B/βάθμιας Εκπαίδευσης

E-mailΕκτύπωσηPDF
alt
Ρεπορτάζ:esos.gr
Τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων απόσπασης σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι δεν είχαν υποβάλει σχετική αίτηση για απόσπαση σε Γραφεία Περιφερειακών Διευθύνσεων, Διευθύνσεων και τα Γραφείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2010-2011 και επιθυμούν να αποσπαστούν στα εν λόγω Γραφεία, να υποβάλουν αιτήσεις απόσπασης στη Διεύθυνση ή το Γραφείο που ανήκουν οργανικά από 20-8-2010 έως και τις 12.00’ της 23ης  Αυγούστου 2010, δίνει το υπ. Παιδείας, με εγκύκλιο που υπέγραψε η υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου.
Ειδικότερα η εγκύκλιος έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ:  Συμπληρωματική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων απόσπασης σε Γραφεία Περιφερειακών Διευθύνσεων, Διευθύνσεων και τα Γραφείων A/βάθμιας και B/βάθμιας Εκπαίδευσης


Σε συνέχεια της αριθμ. 42042/Δ1/16-4-2010 εγκυκλίου μας, δίνεται η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων απόσπασης σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι δεν είχαν υποβάλει σχετική αίτηση για απόσπαση σε Γραφεία Περιφερειακών Διευθύνσεων, Διευθύνσεων και τα Γραφείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2010-2011 και επιθυμούν να αποσπαστούν στα εν λόγω Γραφεία, να υποβάλουν αιτήσεις απόσπασης στη Διεύθυνση ή το Γραφείο που ανήκουν οργανικά από 20-8-2010 έως και τις 12.00’ της 23ης  Αυγούστου 2010.
Οι αιτήσεις αυτές, αφού ελεγχθούν από τον Διευθυντή ή τον Προϊστάμενο Γραφείου στον οποίο θα υποβληθούν, θα αποσταλούν στα αντίστοιχα τμήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΥΠΔΒΜΘ με FAX και παράλληλη κοινοποίηση της αίτησης με τα συνημμένα δικαιολογητικά με FAX επίσης στην αρμόδια Περιφερειακή Διεύθυνση. Οι Περιφερειακές Διευθύνσεις, όπου ζητείται η απόσπαση, καλούνται να διατυπώσουν τη σύμφωνη γνώμη τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ. 29  περ. ι, τελευταίο εδάφιο του Ν. 2817/2000 μέχρι την επομένη της λήξης προθεσμίας, ήτοι την 24η Αυγούστου 2010.

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ       

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: