Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ Ο ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ

Από το ιστολόγιο Αντιπληροφόρηση

____________________________________________________________________

Θα ασχολείται με τα "χοντρά" θέματα της οικονομίας μας.

«Αυτό που μάς ενδιαφέρει είναι ο κ. Σιόπα να μας υποδείξει με τις συμβουλές του με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε με το μικρότερο δυνατό κόστος να υλοποιήσουμε καλύτερα το Μνημόνιο» δήλωσαν οι κυβερνητικοί παράγοντες. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας υποδείξει στην εντέλεια τις πολιτικές που οι Ρόθτσιλντ θέλουν για την Ελλάδα. Την πλήρη οικονομική καταστροφή των Ελλήνων και το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου και των Ελλήνων.


Tommaso Padoa-Schioppa

Διαβάζοντας τον τίτλο μιας ανάρτησης που έγραφε,Ο Tommaso Padoa-Schioppa είναι ο τοποτηρητής;“ αναρωτήθηκα μήπως κι έχει δίκιο ο γράφων.

Ας δούμε λοιπόν τον άνθρωπο που “προσέλαβε” ο Παπανδρέου.





ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2010-the EU and ‘intellectual impetus’ behind the euro. President of the thinktank Notre Europe. Member of the ‘Group of Thirty’ (chairman, Paul Volcker)

Ο Tommaso Padoa-Schioppa πέραν των άλλων αξιοκρατικών και διάφανων προσόντων που έχει είναι ομοτράπεζος του στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η οποία έχει γνωστή πλέον και μη εξαιρετέα δραστηριότητα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Ονομάζεται ““intellectual impetus” behind the euro and the “founding father” of the new currency”.

Υπηρέτησε σε θέσεις που δείχνουν την σχέση του με το παγκόσμιο σύστημα των αγορών.

Η θητεία του σε αυτές τις θέσεις μας επιτρέπει να τον ονομάσουμε “γκαουλάιτερ” του ΔΝΤ , της ΕΕ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ελλάδα.

Επίσης η θητεία του στην Basel Committee on Banking Supervision του Ρότσιλντ μας αποδεικνύει την αλληλουχία των δεσμών που έχει και ο νυν Πρωθυπουργός με την Παγκόσμια Κυβέρνηση-Δικτατορία των Διεθνών Τραπεζιτών που σήμερα απαιτούν από τον Ελληνικό Λαό να θυσιάσει την ζωή του στο όνομα “της Σωτηρίας της Πατρίδας”.

Για ποια πατρίδα άραγε;

(Σ.Α: Μια είναι η πατρίδα. Το Ισραήλ!)

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (GLOBAL GOVERNANCE)

http://underinformation.wordpress.com/2010/08/04/tommaso-padoa-schioppa/

Δεν υπάρχουν σχόλια: