Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Μα καλά, για πόσο ακόμα θα μας δουλεύετε κα Υπουργέ;;;

 
Ά. Διαμαντοπούλου: “Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών που διορίζονται και δεν αποδέχονται το διορισμό τους, αυτό συμβαίνει και με τους αναπληρωτές…»
Τη δήλωση αυτή έκανε η Υπουργός Παιδείας κ.Άννα Διαμαντοπούλου στο ΣΚΑΪ και την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.

Καυστικό το σχόλιο της ιστοσελίδας
alfavita.gr "Τα ίδια ψέμματα ακούμε χρόνια και χρόνια. Άλλοτε για τα κενά φταίνε οι επαπειλούμενες κυήσεις, τώρα οι εκπαιδευτικοί δήθεν διορίζονται και δεν αποδέχονται το διορισμό τους.

Κυρία Διαμαντοπούλου η alfavita.gr γνωρίζει χιλιάδες αδιοριστους εκπαιδευτικούς που δέχονται να τους διορίσετε στα Ιμια, στη Ρω, στα Ψαρά ή όπου αλλού θέλετε.

Ξεχάσατε κυρία Υπουργέ ότι εδώ και αρκετά χρόνια χιλιάδες δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και καθηγητές άφησαν οικογένειες, γονείς, φίλους και όργωσαν τη σχολική εκπαίδευση από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη και από τους Παξούς μέχρι τη Χάλκη με μισθούς - φιλοδωρήματα;

Ποιοι τα τελευταία χρόνια κάλυπταν τα κενά χωρίς καμία υποστήριξη από την πολιτεία σε όλη την ελληνική γη, σε ορεινά χωριά και κωμοπόλεις;

Γιατί προσβάλετε έτσι τη νοημοσύνη της εκπαιδευτικής κοινότητας;"

Δείτε το βίντεο με τα αποσπάσματα της συνέντευξης και ολόκληρη τη συνέντευξη της Υπουργού στο
http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=204115

Διαβάστε περισσότερα στο ιστολόγιο: ΠΥΡΓΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: