Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Να ποιοι κυβερνούν τη χώρα...

ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Μερικές "δουλειές" των Ρόθτσιλντ στην Ελλάδα...                           Από την Αντιπληροφόρηση
Με τις ψήφους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εγκρίθηκε χτες, από τη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας της Βουλής, ο διορισμος τoυ (Ιουδαίου) « Νικολάου» Manassi (Μανασή) 18 Μάη 2000.

Έξι εταιρείες παραμένουν στην κούρσα της διεκδίκησης της θυγατρικής του ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ - Ταχυμεταφορές .Η Rotchield που είναι ο σύμβουλος ιδιωτικοποίησης της κυβέρνησης αναμένεται να ολοκληρώσει το τελικό κείμενο της προκήρυξης έως τα τέλη Μαϊου. 14/05/2008

Επισπεύδεται η αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ, …σύμβουλος μετοχοποίησης , Rothschild (ΗΜΕΡΗΣΙΑ - 4/9/2001).

ΕΥΔΑΠ: Ο σύμβουλος μετοχοποίησης, η Rothchild διερευνά τις δυνατότητες νέας διάθεσης μετοχών πέραν του 30% των μετοχών που διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο. (ΗΜΕΡΗΣΙΑ - 9/9/2001).

Εξελίξεις αναμένονται στη Γενική και από το "μέτωπο" της αναζήτησης στρατηγικού εταίρου. Ήδη η έκθεση του διεθνούς οίκου ΝΜ Rothschild για τις μελλοντικές εναλλακτικές λύσεις της τράπεζας (ΗΜΕΡΗΣΙΑ -16/10/2001).

Περί τα 100 δισ. θα αντλήσει η ΔΕΗ από τη Σοφοκλέους. Συντονιστές κύριοι ανάδοχοι της συνδυασμένης προσφοράς είναι η ABN Amro Rothschild, η Alpha Finance, η Goldman Sachs και η Εθνική Τράπεζα. (ΗΜΕΡΗΣΙΑ-15/11/2001).



Ποιοί είναι οι Ρόθτσιλντ στην πραγματικότητα; Δείτε το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: