Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ "ΞΥΠΝΗΣΑΝ"....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Εχουμε επισημάνει αρκετές φορές απο αυτό το ιστολόγιο το λάθος δρόμο (;) τον οποίο έχει χαράξει εδώ και καιρό ο Καρατζαφέρης παρασύροντας μαζί του τους....υπάκουους βουλευτές.
Βέβαια δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι πρόκειται για "λάθος δρόμο" αλλά για καθαρή πολιτική εξαπάτηση των πατριωτών ψηφοφόρων και στελεχών του κόμματος που ενω περίμεναν ρήξη.....αντίκρυσαν συνδιαλλαγή και προσκύνημα έναντι στα δυο "μεγάλα" κόμματα (και όχι μόνο όπως φαίνεται και στη φωτο)....έναντι στους "συναδέλφους" δημοσιοκάφρους....έναντι στα οικονομικά συμφέροντα.
Η πατριωτική πολιτική έγινε πολιτική κωλοτούμπα...Η εθνική πολιτική έγινε πολιτική δηλώσεων και τηλεοπτικών εμφανίσεων...Η φιλολαική πολιτική έγινε πολιτική μεσαζόντων και υπαναχωρήσεων.

Ενω την ίδια στιγμή υπάρχει ενα κόμμα του "φαίνεσθαι" και όχι του "είστε".
Εχει περάσει κοντά μια δεκαετία απο την ίδρυση του κόμματος...Ενός κόμματος που ξεκίνησε για να φέρει την πραγματική ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ και ΕΘΝΙΚΗ αλλαγή στον τόπο(δεν ντρέπομαι να το πω όπως ο κωλοτούμπας) και πουθενά σε αυτά τα χρόνια δεν κατάφερε να προτωπορήσει σε ΚΑΝΕΝΑ κοινωνικό ή εθνικό αγώνα.
Αντιθέτως περιορίστηκε σε δηλώσεις,επερωτήσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις κυρίως του κωλοτούμπα ανευ αντικρύσματος.Περιορίστηκε σε χαμόγελα συγκατάβασις και έφτασε μέχρι την καταδίκη του απλού λαού που ζητούσε το αυτονόητο....ΤΟ ΔΙΚΙΟ του.
Σε παλαιότερη ανάρτηση είχαμε προτρέψει τους βουλευτές....κάποιους βουλευτές να πάψουν να στηρίζουν τον πολιτικό καιροσκοπισμό του προέδρου τους και να σηκώσουν κεφάλι.
Να αντιδράσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην αντιλαϊκή και την προετοιμασμένη αντεθνική τακτική του.
Με χαρά λοιπόν διαβάσαμε στον τύπο ότι κάποιοι βουλευτές αυτό έπραξαν και ελπίζουμε να είναι πραγματικότητα και όχι κάποιο επικοινωνιακό παιχνίδι.
Με χαρά διαβάσαμε ότι αντέδρασαν ακόμα και για τις υποψηφιότητες που θέλει να επιβάλει εν όψει εκλογών ζητώντας επιτέλους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ υποψηφίους.
Βέβαια την συγκεκριμένη στιγμή ακόμα και αν αυτό συμβεί (πράγμα δύσκολο) ο ανήφορος θα είναι μεγάλος αφου θα κληθούν να υπερασπισθούν την ενδοτική πολιτική του προέδρου τους αλλά ακόμα και έτσι είναι μια αρχή.....
Που θα δείξει ότι ο ΛΑΟΣ είναι κόμμα και όχι ΕΝΑΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ που περιμένει να μαζέψει τα "αποφάγια" και τα " ψίχουλα" των "Καραμανλο-Παπανδρέηδων".
Είναι κόμμα αποφασισμένο να ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ για τον απλό λαό και όχι να κρύβεται στο κοινοβούλιο....ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ για την πατρίδα και τα εθνικά δίκαια και όχι να αναλώνεται σε συμφωνίες κατω απο το τραπέζι στηρίζοντας υποψήφιους των επιχειρηματιών.
Να ΥΨΩΣΕΙ πατριωτική φωνή και όχι να συκοφαντεί τις υπόλοιπες πατριωτικές παρατάξεις στηρίζοντας την κλεπτοκρατία και το αντιδημοκρατικό σύστημα που μας κυβερνά με άλλοθι το κτίριο της βουλής που αλίμονο έχει μετατραπεί σε λάκκο με φίδια που ζώνουν καθημερινά τον ελληνικό λαό.
Αν η κίνηση των βουλευτών είναι πραγματικό γεγονός την επικροτούμε και περιμένουμε το επόμενο βήμα να είναι η εκδίωξη του πολιτικού απατεώνα απο το κόμμα και η επαναφορά του πολιτικού,κοινωνικού και κυρίως ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ αγώνα προς όφελος της πατρίδας και του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: