Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Αμετακίνητη η κυβέρνηση για τη ΔΕΗ


MA, KAI AYTA TA ELEGE O "ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ" 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΑΜΕ ΣΤΗΝ ΗΠΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΕΚΔΟΧΗ (ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΕΚΑΝΕ, ΟΥΤΕ ΚΟΨΙΜΟ ΔΩΡΩΝ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΦΤΑΣΑΜΕ? ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? (ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ)??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, Ή ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΟΡΕΙΑ ΤΩΝ "ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΕΡΩΤΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΠΟΤΕ"???

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩΤΑΙ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΓΙΑ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ, ΚΟΥΝΕΒΑ ΚΑΙ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΚΟ", ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΕΤΣΙ, Η ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΜΑΣ ΠΑΣΟΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΛΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ 80 ΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=161980&cid=6

 

Αμετακίνητη η κυβέρνηση για τη ΔΕΗ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010, 17:30
Η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει το θέμα της ΔΕΗ, όπως έλεγε ανώτατη κυβερνητική πηγή, σήμερα μετά τη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής υπό τον αντιπρόεδρο, Θεόδωρο Πάγκαλο. 


Για το λόγο αυτό, άλλωστε, συγκαλείται αύριο ειδική κυβερνητική σύσκεψη στο γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.


Σύμφωνα με όσα έλεγε η ίδια κυβερνητική πηγή, η απόσταση μεταξύ του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζει το θέμα η κυβέρνηση και εκείνου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είναι πολύ μεγάλη. 


«Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ δεν έχουν αντιληφθεί τί πρέπει να γίνει, ήταν ένα από τα σχόλια της πηγής, η οποία έκανε, επίσης, λόγο και για «τελειωμένες νοοτροπίες».


Και κάνοντας σαφέστερες τις κυβερνητικές προθέσεις είπε ότι δεν συζητάμε το «αν», αλλά το «πώς».
«Η τακτική της κυβέρνησης», όπως εξήγησε, «είναι ένα μείγμα διαβούλευσης και αποφασιστικότητας, με στόχο την ανεύρεση της καλύτερης λύσης».


Η ίδια πηγή αναφέρθηκε και στο θέμα του φημολογούμενου κυβερνητικού ανασχηματισμού, χαρακτηρίζοντας αντιπαραγωγική την όλη συζήτηση και ως ένδειξη παθογένειας του πολιτικού διαλόγου.


Δέχθηκε, πάντως, ότι μπορεί να γίνουν συμπληρώσεις σε θέσεις κυβερνητικών στελεχών, τα οποία θα επιλέξουν να θέσουν υποψηφιότητα ως περιφερειάρχες, αλλά αυτό, όπως έλεγε, δεν συνιστά ανασχηματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: