Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Θα πρέπει ο Γιώργος Παπανδρέου να ντρέπεται


100920101872webΜόνο ίκτος και περιφρόνηση αξίζει σε ένα πρωθυπουργό που σε λιγότερο από ένα χρόνο, αφότου εκλέχτηκε με μια τεράστια πλειοψηφία, κατάφερε το αδιανόητο:
  • Να αναγκάζεται να μεταφέρει και να διατάσσει αστυνομικές δυνάμεις περισσότερες των 10.000 ανδρών, προκειμένου να αισθανθεί ασφαλής ο ίδιος και η κουστωδία του στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης.
  • Να κάνει μια πόλη που υποδεχότανε πάντοτε με εκπληκτικές εκδηλώσεις αγάπης τον πατέρα του να ασφυκτιά κάτω από την μπότα του εσωτερικού εχθρού, του ανεπιθύμητου πρωθυπουργού.
  • 100920101869webΝα απαγορεύεται σε όλο το κέντρο, από Μπότσαρη μέχρι Βαρδάρη η κυκλοφορία των οχημάτων για περισσότερο από μισή μέρα.
  • Να ίπταται πάνω από την διαδήλωση, δεκάδων χιλιάδων αγανακτισμένων, με την αντιλαϊκή πολιτική του Σαλονικιών, συνεχώς και επί ώρες ελικόπτερο παρακολούθησης της πορείας
  • Να ακολουθούν συνοδεύοντας την πορεία πλήθος μπάτσων που ουσιαστικά προκαλούσαν για την πρόκληση επεισοδίων.
  • Να ρίχνονται χωρίς κανένα σοβαρό λόγο σε πολίτες, που ειρηνικά διαδήλωναν, καπνογόνα ώστε να προκληθούν αντιδράσεις και συρράξεις.
  • 100920101934webΝα περιφράζονται με κάγκελα και συρματόσχοινα πάχους ενός εκατοστού όλοι οι δρόμοι που οδηγούσαν στο Βελλίδειο, όπου θα γινόταν η εκφώνηση της παπαρολογίας του.
  • Να έχει περικυκλωθεί ουσιαστικά όλη η ΔΕΘ με κλούβες αστυνομικών δυνάμεων.
  • Να μην τολμούν να κυκλοφορήσουν στην πόλη οι υπουργοί του.
  • Να δέχεται ο ίδιος την ρίψη του παπουτσιού από τον αξιέπαινο ακτιβιστή Σ. Βιτάλη.
Λογικά θα πρέπει ο Γιώργος Παπανδρέου να ντρέπεται.....

Από τον Ακτιβιστή

1 σχόλιο:

PANAGIOTIS είπε...

Eδω δεν ντρέπεται για τα αισχρά και πρωτοφανή ψέματα που είπε κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατίας!
Θα ντραπεί για την αστυνομοκρατία που επιβάλλει στην Θεσσαλονίκη?
Δεν νομίζω.
Πάντως, εαν η κάθετη διαφωνία με αυτούς και τις επιλογές τους δεν εκφραστεί στις εκλογές που έρχονται ( Για τους περιφερειάρχες εννοώ), τότε θα πρέπει ( και το λέω εντίμως) να συνεδριάσει την άλλη μέρα το ΥπουργικοΣυμβούλιο, και να κόψει και τους υπόλοιπους μισθούς.
Καθαρά πράγματα.