Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

MA, TI ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΠΑΛΙΑ, ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ GIORGO ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ GIORGO, METΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΣΑΝ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, "ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ",  "ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΟΣΟ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! ΟΜΕΡΤΑ!

1 σχόλιο:

ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε...

Πρωθυπουργός και να λέγει ΨΕΜΑΤΑ γίνετε;;; -Γίνετε και παραγίνετε, και από όλους του μαλάκες εγκρίνετε!!

Ο ποιο κατάλληλος ως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για πρωθυπουργός είναι ο.... -Αυτός που είναι πρωθυπουργός.

Για όλα φταίνε οι πρωθυπουργοί, και της κακοδαιμονίας συνεργοί, διότι αναλαμβάνουν για να λύσουν όλα τα προβλήματα, και είναι όλο ψευτιές και ευφυολογήματα. Τα ίδια τα ποιήματα, πάντα απ' τα ίδια βλήματα στα ίδια θηματα.
Αφού αναλαμβάνουν να μας σώσουν οι εκάστοτε σωτήρες τότε δεν μπορούν να μας δικαιολογούν την αποτυχία τους. Απλός να μην ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, όπως ένας ράφτης δεν αναλαμβάνει να επισκευάσει τηλεοράσεις. Ποινική ρήτρα και κατασχέσεις περιουσιών.......δεν υπάρχει;

Από τέτοιους ανθρώπους πρέπει να αφαιρείται βαθμός ανθρωπισμού επί τοις %. Ενώ έπρεπε να τους κάνουν απόσυρση τους ίδιους λόγο ανικανότητας, και να τους αφαιρέσουν την άδεια κυκλοφορίας ανθρώπου, ή αφαίρεση βαθμός ανθρωπισμού (Ανθρωπινότητας) επί τις %, να τους αφαιρείται η ταυτότητα, και να κατατάσσονται στα δειγματολόγια ζώων της γεωργικής σχολής.

Από το λεξιλόγιο των πολιτικών να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΎΝ με νόμο οι λέξεις, ΘΑ - ΝΑ - ΠΡΕΠΕΙ. Κάθε φορά που λέγει μια από αυτές, να ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΒΑΘΜΌΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ από τον "ψεύτη".

(Τους ανθρώπους να τους ψάχνετε μόνον στις Εξαιρετικές Εξαιρέσεις



Φιλικά τζίνις.ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://www.tzinis.blogspot.com/ www.tzinis.com tzinis@otenet.gr