Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Εμφύλιος αντι-εξουσιαστών! Κράμερ εναντίον Κράμερ!


 
Σοκαριστικό!!! Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των αντι-εξουσιαστών. 
Γενειοφόρος αντι-εξουσιαστής επιτέθηκε με όπλο το παπούτσι του στον αντι-εξουσιαστή πρωθυπουργό μας! Αηδία και οργή επικρατούν στον αντι-εξουσιαστικό χώρο, που εμφανίζεται διαλυμένος αντί συσπειρωμένος ενάντια στον κοινό εχθρό. Το indymedia κατακλύστηκε από ανακοινώσεις διαμαρτυρίας του απλού κόσμου. Ο Σύριζα και κυρίως οι συνιστώσες εκφράζουν επίσης την οργή τους. Το ΔΝΤ και η τρόικα τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια τους...

Το ρεπορτάζ από το Xronos.gr:
O 50χρονος διαδηλωτής κατά της στιγμή της σύλληψης έξω από τη ΔΕΘ

Ένα παπούτσι εκτοξεύτηκε και είχε στόχο τον πρωθυπουργό, κ.Γεώργιο Παπανδρέου κατά την έξοδο του από τον προαύλιο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσαλονίκης, μόλις είχε ολοκληρώσει την επίσκεψή του στα περίπτερα. Το παπούτσι προσγειώθηκε ένα μέτρο δίπλα στον πρωθυπουργό και το αντιλήφθηκε η προσωπική του φρουρά. Αμεσως ακινητοποίησε τον διαδηλωτή που φώναζε συνθήματα κατα της κυβέρνησης, των τραπεζών, λέγοντας «είστε χούντα, μην τους φοβάστε ρε, θα σας πάρουν τα σπίτια και τα ρούχα, θέλουμε κυβέρνηση κ.α».
Ο πρωθυπουργος ατάραχος αν και είχε σημειωθεί ένα τεράστιο πηγαδάκι με αστυνομικούς πολιτες και δημοσιογράφους που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συβαίνει, δεν σταμάτησε και συνέχισε απτόητος όπου λίγα μέτρα πιο κάτω έκανε δηλώσεις στην ΝΕΤ. Ο 50χρονος διαδηλωτής που πέταξε το παπούτσι συνέχισε να φωνάζει και να διαδηλώνει καθ’ όλη τη διάρκεια μέχρι να το μεταφέρουν σηκωτό στο περιπολικό και από εκεί στο τμήμα.

Η φωτό δεξιά από το piazza del popolo

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

apo pou kai ews pou ton ekanes antieksousiasti ton anthrwpo enas theos kserei..............einai protimotero na enimerwnese kalitera kai meta na grafeis oti einai na grapseis.....mou aresei pou eides oti kataklistike to indymedia apo minimata diamartyrias......wraia piges na to mageirepseis alla den sou vgike...........ante kalo xeimwna

MagisterP είπε...

Ρε παλικάρι μου, έλεος! Δεν μπορείς να διακρίνεις την ειρωνεία;

MagisterP είπε...

Δες και τις άλλες αναρτήσεις του ιστολογίου και τα ξαναλέμε...