Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

"ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ"

ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ" ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΠΑΝΤΩΣ, ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10080

Σε δίκη Κεντέρης - Θάνου

22/09/2010 - 12:32

Στο εδώλιο και ο προπονητής Χρήστος Τζέκος

Μετά από έξι χρόνια και πέντε αναβολές, έρχεται ενώπιον της Δικαιοσύνης η υπόθεση του τροχαίου την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου, όταν ισχυρίζονταν ότι έπεσαν με τη μοτοσυκλέτα στην περιοχή της Γλυφάδας και διακομίστηκαν στο ΚΑΤ.

Μαζί τους κατηγορούνται και επτά γιατροί του νοσοκομείου που είχαν υπογράψει τις γνωματεύσεις ότι οι δύο αθλητές είχαν τραυματιστεί. Επίσης, οι δύο αθλητές κατηγορούνται για ψευδή αναφορά προς τις Αρχές καθώς και για ηθική αυτουργία στα αδικήματα της ψευδούς βεβαίωσης και της παράβασης καθήκοντος. Στο εδώλιο θα καθίσει και ο προπονητής Χρήστος Τζέκος κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών (αναβολικά).
protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: