Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΣΙΜΠΕΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ!



ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, που δείχνει τον ίδιο προσωπικά τον Γιώργο Παπανδρέου, να παρουσιάζει με καμάρι στις 17-5-2009, τη Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ως Υποφήφια Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η οποία, ένα χρόνο μετά και ενώ διατελεί και Αντινομάρχης Ροδόπης, στις 22-9-2010, κατεβαίνει σαν υποψήφια Τουρκάλα Δήμαρχος Κομοτηνής, για την "Τουρκική" Μειονότητα, με την υποστήριξη των μηχανισμών της Άγκυρας και των ανθρώπων του Προξενείου, έχοντας πλάι της τον Ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ, τον Πρόεδρο των αυτοαποκαλούμενων "Τούρκων" Δασκάλων Θράκης και τον Πρόεδρο του νεκραναστημένου Κόμματος BED του Σαδικ, Μουσταφά Αλή Τσαούς!!!
Η Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ήταν προσωπική επιλογή του ίδιου του νυν Πρωθυπουργού, που εκτίθεται ανεπανόρθωτα μετά την "αυτομόληση" της! Απο την άλλη ο "Καλλικρατης" αποδεικνύεται έτσι επικίνδυνη και επιπόλαιη ανευθυνότητα, όπως από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ!
http://www.noiazomai.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: