Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΑΠ: Ο καλύτερος πρωθυπουργός των ΗΠΑ-Αγγλίας-Ισραήλ!

Ο ΓΑΠ είναι όντως ο καλύτερος πρωθυπουργός. Δυστυχώς όμως όχι της Ελλάδος αλλά των
αγγλοσαξωνικών και εβραϊκών συμφερόντων!

Αφού έδωσε την διακυβέρνηση της χώρας στο ΔΝΤ, αφού δρομολόγησε το μοίρασμα του αιγαίου, αφού αφήνει την Θράκη στο έλεος του τουρκικού προξενείου, αφού διορίζει επικεφαλή της έκθεσης Θεσσαλονίκης άνθρωπο μου ομολογεί ότι δεν αισθάνεται Έλληνας αλλά ελληνόφωνος, αφού αφήνει την Δραγώνα να είναι υπεύθυνη για τη διδασκαλία των παιδιών μας (αυτή που θεωρεί τα Αρχαία νεκρή γλώσσα, τα Ελληνικά μικρή γλώσσα ενώ έχει συγγράψει βιβλίο που αναρωτιέται τί είναι η πατρίδα), αφού αφού αφού... η λίστα πράγματι δεν έχει τελειωμό, συνεχίζει να προσλαμβάνει ένα σωρό συμβούλους που τους πληρώνουμε αδρά και οι οποίοι είναι ένθερμοι οπαδοί, όπως και αυτός άλλωστε, μίας παγκόσμιας διακυβέρνησης!

Και αναρωτιέται κανείς, εμείς οι κάτοικοι αυτής της χώρας, τι ρόλο παίζουμε; Πόσο ηλίθιοι είμαστε; Μας βλέπει μόνο ως δεξαμενή ηλιθίων που αφού μέσω των εκλογών του δώσαμε την κυβέρνηση της χώρας από εκεί και ύστερα έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με τον πιο δικτατορικό τρόπο; Μας ρώτησε αν θέλουμε το ΔΝΤ, μας ρώτησε όταν λαμβάνει τα πιο στυγερά μέτρα εναντίον όλων ημών, μας ρώτησε αν θέλουμε να προσλαμβάνει ξένους συμβούλους και να τους αναθέτει την διακυβέρνηση της χώρας;

Τελευταία 'μεταγραφή' του ΓΑΠ το 'αστέρι' Τομάσο Παντόα Σκιόπα. Μέλος της διευθύνουσας επιτροπής της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, μέλος της 'Ομάδας των Τριάντα' που δημιούργησε το Ίδρυμα Ρόκφελερ, βετεράνος του ΔΝΤ, δημιουργός της 'Ευρώπης των τραπεζών', που ίδρυσε η συνθήκη του Μάαστριχτ.

Ποιοί είναι οι άλλοι σύμβουλοι του και κυρίως τί εθνικότητας;

Σύμφωνα με το περιοδικό 'Επίκαιρα':'Μακάρι να λαθεύουμε, αλλά με δεδομένο το ποιοι είναι αυτοί οι σύμβουλοι, τις απόψεις και τις εθνικότητες τους, μοιάζει η Ελλάδα να έχει επιλεγεί ως είδος 'αποικίας' της αγγλοσαξονικής και αμερικανοεβραϊκής κυρίως παγκοσμιοποίησης, χώρος ενός σημαντικού πειράματος για την εξέλιξη των ανθρωπίνων πολιτικών δομών'.

Συνεχίζει το περιοδικό 'Επίκαιρα': 'Οι θεσμοί που συμμετέχει ο Σκιόπια, παρά την ιταλική του καταγωγή, είναι κυρίως αμερικανικοί και αμερικανοεβραϊκοί, οι πιο 'εξτρίμ' θεσμοί και οργανώσεις της παγκοσμιοποίησης. Σπανίως και μόνο επικουρικά συμμετέχουν σε αυτοί άλλοι εκπρόσωποι άλλων εθνοτήτων. Μιλάμε για πολυεθνικότητα, αλλά είναι μία άκρως αγγλοσαξωνική και εβραϊκή πολυεθνικότητα.

Πέρπει να υπογραμμίσουμε, στο σημείο αυτό, ότι δεν εντυπωσιάζει μόνο ο αριθμός των συμβούλων του Έλληνα πρωθυπουργού και οι ιδέες τους. Εντυπωσιάζει και ο ακραία επιλεκτικός χαρακτήρας της εθνικής τους προελεύσεως, όπως και του συνόλου των διεθνών επαφών του Έλληνα πρωθυπουργού. Ακόμη και η επιτροπή του για τη μεταρρύθμιση της κυβέρνησης και του γραφείου του αποτελείται από έναν Αμερικανό, έναν εβραϊκής καταγωγής Σουηδό, ένα Βρετανό και ένα Αυστραλό'.


Πηγή: Μαύρο σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: