Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Έρχεται σεισμός στο ΛΑΟΣ


KARATZAFERHS_XAIRETA.jpg
Είναι ζήτημα χρόνου να σκάσει σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση οτι σημαντικότατα στελέχη του ΛΑΟΣ στέκονται ήδη στο πλευρό του Αντώνη  Σαμαρά. Οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση ήταν το λαθρονομοσχέδιο που η συλλογή υπογραφών έγινε για τους τύπους και η στήριξη του προδοτικού μνημονίου.
"Δεν μπορούμε να πλησιάσουμε τον κόσμο μας" λένε τα στελέχη που είναι ήδη σε πορεία ένταξης στο πλευρό του Σαμαρά, και μάλιστα πολλά από αυτά είναι διαθετημένα να κατέβουν στο πλευρό του Κικίλια στην περιφέρεια Αττικής. Η συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά έχει γίνει εδώ και 2 μήνες όπου σε προσωπική επαφή συζήτησαν τα εθνικά θέματα και έβαλαν όρους προκειμένου να προσχωρήσουν.  Πήραν διαβεβαιώσεις όπως λένε για "Εθνική γραμμή" στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, και προσωπική στηρίξει από τον Σαμαρά οτι θα τους εντάξει με απόφαση του στον κομματικό μηχανισμό σε καίριες θέσεις δεδομένου οτι θα υπάρχουν αμφισβητήσεις από τα ήδη υπάρχοντα στελέχη. Περιττό να πούμε ότι είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο από το  ΛΑΟΣ με στοιχεία που θα όπως λένε θα γίνει της κακομοίρας
Από τον Π. Σ. Θερμοπύλαι

Δεν υπάρχουν σχόλια: