Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Αλ Σαλέχ: Οι Φυλές της Αθήνας

090910-alsalex
Όχι δεν είναι αφιέρωμα σε διάφορες μουσικές τάσεις ή ενδυματολογικές μόδες. Είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής που ξεκινά στην κρατικοδίαιτη ΕΡΤ, η μέχρι σήμερα σύμβουλος του Υπουργού Προστασίας του (αριστερού) Πολίτη, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ. Ναι, καλά διαβάσατε. Η κυρία Αλ Σαλέχ, ξεκινάει και εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, μέσω της οποίας θα μας επιμορφώνει, για την πολυπολιτισμικότητα της πόλης μας. Παραθέτουμε επακριβώς την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ: "To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 7.9.2010, συζήτησε και αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα: "1. Την έγκριση ψυχαγωγικών και επιμορφωτικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων οι σειρές «ΕΞΑΝΤΑΣ» με τον Γιώργο Αυγερόπουλο, «ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» με τον Στέλιο Κούλογλου, «ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ» με τον Κώστα Βαξεβάνη και «ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ."
Ε ρε γλέντια! Η ΕΡΤ για μια ακόμη φορά μετατρέπεται σε κέντρο θολοκουλτουριάρικης προπαγάνδας.
Για μία ακόμη φορά το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί πρότυπα για την "ανέλιξη" κάποιου στις ανώτερες σφαίρες της δημόσιας ζωής. Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τα μυαλά στα κάγκελα σύντροφοι. Εδώ πρέπει να τονίσουμε, ότι κατά την διάρκεια της θητείας της ως "συμβούλου" στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ., η κυρία Αλ Σαλέχμ έδωσε ρεσιτάλ στα θέματα της υπεράσπισης των λαθρομεταναστών - ακόμη και κάποιων εγκληματιών - ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούσε να παρουσιάσει, με την συνδρομή "συναδέλφων της, από διάφορες ΜΚΟ - όσους Έλληνες αντιδρούσαν στην παρουσία των λαθρομεταναστών, ακόμη και ως... τρομοκράτες.
Είναι βέβαιο ότι οι απόψεις και οι "ειδικές συμβουλές της" συνέβαλλαν ιδιαίτερα στο να γίνει ακόμη πιο "ξέφραγο" το αμπέλι που λέγεται Ελλάδα αλλά και να προχωρήσουν "μεταρρυθμίσεις", όπως η ένταξη αλλοδαπών στο σώμα της αστυνομίας.
Αυτό που μάθαμε από αυτή την υπόθεση, είναι ότι το κύκλωμα της αριστεροφροσύνης, φροντίζει να "προστατεύει" τους δικούς του ανθρώπους, καθώς μέσα σε όλη αυτή την οικονομική κατάσταση που ζούμε, η ηθοποιός κυρία Αλ Σαλέχ δεν έμεινε ούτε μια μέρα άνεργη. Έφυγε από σύμβουλος Χρυσοχοίδη και Βούγια και έγινε εκπομπάρχισα στην γνωστή ... ΕΡΤ. Άρα, για μια ακόμη φορά, θα την πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα.

www.elkosmos.gr/
Το είδαμε στο ιστολόγιο Εγκληματικότητα

2 σχόλια:

εικονολογία2010 είπε...

Στη μεγάλη παράδοση της σχολής Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου κι αυτή!Η ξεκωλοσύνη το τελευταίο ιδεολογικό οχυρό της παπανδρεοσύνης!

MagisterP είπε...

Ναι, αλλά στο πιο πολύ-πολιτισμικό:-)
Το επιτάσσουν οι εποχές άλλωστε!