Το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στη Λήμνο και ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία κι εκπαίδευση, στην πολιτική, αλλά και με ό,τι θεωρηθεί επίκαιρο ή ενδιαφέρον. Αναδημοσίευση των πιο ενδιαφερόντων θεμάτων (κατά τους συγγραφείς) της Ελληνικής και ξένης blogόσφαιρας.
Οι απόψεις στα άρθρα που αναδημοσιεύονται εκφράζουν τους συγγραφείς τους κι όχι το ιστολόγιο.
Επικοινωνήστε ελεύθερα στο Magistri.Limnou@gmail.com

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ας πρωτοτυπήσει επιτέλους μια Υπουργός Παιδείας !

Πλησιάζει η ημέρα της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου κι όπως συνηθίζεται, η Υπουργός, η Υφυπουργός, ο Γ.Γ. και λοιπά στελέχη του Υπουργείου, θα πάνε στον αγιασμό κάποιου δημόσιου σχολείου.
Και ρωτάμε:
αφού τα παιδιά σας πηγαίνουν στα "Κολλέγια Αθηνών" κ.λ.π. για να τα καμαρώσετε μια μέρα ηγέτες, γιατί ζείτε διπλή ζωή και υποκρίνεστε;

Πηγαίντε επιτέλους μια φορά στα εγκαίνια ιδιωτικού σχολείου! Τι εμμονή είναι αυτή με τα δημόσια; Στα δημόσια πηγαίνετε να κάνετε την αγγαρεία και στα ιδιωτικά τα γούστα. Αυτή είναι η αλήθεια.

Ας πρωτοτυπήσουμε φέτος! Στους αγιασμούς των δημόσιων σχολείων ας πάνε ο πρόεδρος των οικοδόμων, ο πρόεδρος των περιπτεράδων, των φορτηγατζήδων, των μανάβηδων, ...άνθρωποι γενικά, που τους αγγίζει ουσιαστικά, το δημόσιο σχολείο.

Οι ελίτ με την ελίτ και ο λαός με το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: